zondag 30 juni 2013

Essence LE Ticket to paradise lippotlood + lipgloss

Essence heeft weer een nieuwe limited editie. Namelijk de '' Ticket to Paradise '' editie. Een zomerse LE dus. Ik kocht een lippotlood en een lipgloss, die ik vandaag voor jullie review!Lippotlood
 
Laat ik beginnen met het lippotlood. Ik gebruik bijna nooit lippotlood, maar waarom zou ik het niet eens proberen? De verpakking is vrij simpel, maar toch leuk. Het lippotlood bevat 1,4 gram. De naam is 02 My treasure  Island. Dezelfde naam als de lipgloss. De pigmentatie van het lippotlood is erg goed! Het lippotlood blijft goed zitten, toch wel een paar uurtjes, je tanden poetsen overleeft 'ie niet.
 
 
Lipgloss
 
Ten eerste: thumbs up voor de verpakking! Want wat is 'ie leeeeeuk. Dat was het eerste wat mijn aandacht trok. Ik ben dol op lipgloss, ik vind het plakkerige helemaal niet zo erg. Deze lipgloss plakt trouwens helemaal niet. Hij voelt heel grappig, aan het begin heel koud, en daarna voel je niet eens meer dat je lipgloss op hebt. De lipgloss trekt wel een beetje in de lijntjes.
 

Swatches
Je ziet rechts het lippotlood en links de lipgloss. Zoals ik al zei: het lippotlood is erg goed gepigmenteerd. De lipgloss is niet enorm gepigmenteerd. Maar ik doe eerst mijn hele lippen met het lippotlood en daarna ga ik er met de gloss overheen en dat resultaat zie je dan op onderste foto!
 
 
Info & voor/nadelen.
 
 
Lippotlood:
Prijs: €1,39
Voordelen:
- Lekker goedkoop!
- Goede pigmentatie
- Kleur die bij veel lipsticks past
- Ook apart te dragen
Nadelen:
- Het lippotlood is niet uit te draaien, dat wordt dus weer slijpen.
 
Lipgloss:
Prijs: €1,99
Voordelen:
- Lekker goedkoop
- De verpakking
- Plakt niet
Nadelen:
- Bevat niet enorm veel pigment
- Trekt een beetje in de lijntjes
 
 
 
Beide producten vind ik aanraders, maar vooral het lippotlood. Ik hoop dat dit een duidelijk review is. Bedankt voor het lezen ♥
 1 opmerking: