donderdag 2 mei 2013

Op welke kanalen ben ik geabboneerd op youtube? deel 2

Jajajaja, welke kanalen volg ik op youtube? Als jullie het leuk vinden wil ik dit over een tijdje ook nog wel met bloglovin doen. Ik volg heel veel beauty kanalen, maar ook wat muziek kanalen en lifestyle kanalen. Ik volg in totaal 49 kanalen. So let's started. Alleen van de kanalen die niet ieder van jullie waarschijnlijk ook volgt zet ik wat filmpjes erbij. Dit is deel 2.15. Janouk weekhout - Ik vind haar video's best leuk. Niet heel bijzonder, gewoon een beautytuber zoals de meeste.

16. JustinBieberVEVO - Verrassend dit? Niet echt nee. Het Vevo kanaal van Justin. Waar zijn liedjes op komen. (:

17. Famouzprincess - Ze maakt hele mooie video's over Justin. Als je net als mij een belieber bent, moet je haar zeker even uitchecken.

18. Kaya Quintana Broekhuijsen - Ik vind vooral haar unboxing van de glossybox iedere maand erg leuk. Ik denk dat zij de leukste glossybox unboxingen maakt.


19. Lenette12345 - Lenette is iets jonger als mij, en dat vind ik juist zo leuk aan haar video's. Dat ze van mijn leeftijd is.

20. LenetteMusicVideos - Dit is Lenette haar random account zegmaar. Hier post ze vlogs en non beauty dingen.

21. Lifewithpamela - Ik weet eerlijk gezegd niet waarom ik  geabboneerd ben op haar want ik sla haar video's altijd over.

22. LiveLifeGorgeous - Ik vind hun altijd heel enthousiast en leuk overkomen!

23. looksbysharon - En nog een beautytuber, ik ben gewoon dol op beautybloggers whihi.

24. Lottelovesbeauty - Lotte maakt ook altijd leuke video's. En opnieuw een beautytuber.

25. Lushiousbeauty - Ik weet eigenlijk helemaal niet wie dit is. Lol. Ik volg echt teveel random accounts.


26. Macbarbie07 -  Bethany is echt geweldig en haar video's zijn ook geweldig. Ze is zo enthousiast en ze komt zo leuk over. Ik denk dat veel haar al kennen, maar zo niet dan moet je haar echt even opzoeken!

27. MainstreetMusicVEVO - Waarom ben ik hier op geabboneerd? Ik ben geen eens een fan ofzo, el o el. Ik weet het eigenlijk niet. Maar ik ben geabboneerd!

28. Marleen Ophof - Ze maakt heel weinig video's maar ik vind haar wel leuk over komen in video's.29. Max Schneider - Hij zingt geweldig en maakt ook echt geweldige covers. En hij is ook nog is knap <3

Dit was het voor nu, sorry dat het in zoveel delen komt, maar mijn paard is vandaag (Woensdag) ingeslapen en mijn hoofd staat dus niet heel erg naar mijn blog. Sorry guys.

1 opmerking:

  1. Hey, leuke blog! Ik had even een vraagje, daar zit ik al lang mee, hoe installeer je die "you might also like" widget, om het zo maar te zeggen? Helaas heb jij blogspot en ik wordpress, maar misschien kun je me toch helpen? :)

    BeantwoordenVerwijderen