vrijdag 17 mei 2013

Justin Bieber concert uitgebreid verslag (13 April 2013)

Dat ik een geweldige tijd had dat had ik denk ik al duidelijk gemaakt. Maar hoe was het nou voor de rest in woorden inplaats van video's? Ik ga hier alles vertellen, waarom vond ik het zo geweldig en wat was er dan zo geweldig? Ik ga je mijn dag uitgebreid vertellen, dus klik snel op ' meer lezen '
Large

 
De dag van tevoren maakte ik iedereen al gek: ik stond morgen in dezelfde arena als mijn idool. De volgende ochtend was ik eigenlijk vrij rustig. Ik kon niet beseffen dat dit de dag was waarop ik als belieber zolang gewacht had. Ik sprak eerst nog met vriendinnen af, maar rond een uur of 2/3 begon ik hem toch wel een beetje te stressen. We moesten daar op tijd zijn! En zoveel mensen gingen weg en wij hadden eigenlijk pas om half 6 afgesproken weg te gaan. Dus ik belde Charlott & m'n moeder en we zouden rond kwart over 4 weg gaan. Ik maakte me helemaal op en klaar om weg te gaan. Maar op het moment dat ik klaar moest staan schoot ik weer in de stress. Wat als ik iets vergeet? Uiteindelijk konden we dan toch gaan.
 
Large
Eenmaal in de auto met Charlotte hebben we onderweg de hele My worlds cd en Believe cd geluisterd. Onderweg kwamen we honderden auto's vol met meisjes erin. We zagen auto's met posters van Justin Bieber erop geplakt. We zagen meisjes langs weg staan met blaadjes met 'We believe'. Maar nog een heel stuk voor dat we er waren stonden we in file. We hebben bijna 2 uur in de auto gezeten. Het was enorm druk en ver van tevoren stonden er al borden met Justin bieber.
 
We kwamen rond half 7 aan bij het Gelredome. Waar we als eerst in de shop keken. We hadden al gehoord van vriendinnen die eerder waren als ons dat er paarse snapbacks werden verkocht. Die wouden we! Maar helaas waren ze al uitverkocht. Dus kochten we beide een zwart shirt met op de voorkant zijn hoofd en op de achterkant alle landen en datums waar hij is geweest tijdens zijn believe tour.
 
Large
 
 
Toen we in de rij stonden om naar binnen te mogen - enorme rijen! - werd al ons eten uit onze tas gerukt en zo in de vuilnisbak gegooid. Serieus, die vuilnisbakken lagen helemaal vol met gewoon volle pakken oreo's, blikjes energy, van alles. Dat hadden ze beter aan arme kindjes kunnen geven en niet zomaar weg gooien.
 
 
We gingen zitten en spraken met een paar super gezellige meisjes daar. Wat voor mij ook eigenlijk iets heel anders was. Ik praat normaal net snel tegen mensen die ik niet ken en vindt het zelfs eng om iets af te rekenen ofzo.

Toen iets over 8 kwam mainstreet op. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het eerst heel stom vond dat hun op gingen treden inplaats van Carly Rae Jepsen. Want nouja, weetje. Mainstreet is gewoon Nederlands, en Carly Rae Jepsen niet. Maar oké oké, ik geef toe, ik vond dat Mainstreet het best goed deed. Ik ben ze zelfs een beetje leuk gaan vinden. En wou misschien zelfs naar hun concert gaan.
Large

Zoals jullie vast gehoord hebben was Justin Bieber een uur te laat. In de tussentijd ging ik op de foto met die meisjes, blazen we ballonnen op en wisselden we twitter/instagram uit. Iets voor 9 kwam Justin's zijn officiële dj. Die wat muziek afspeelden en iedereen moest springen enzo. Ik vond het wel leuk.

Rond half 10 zat iedereen weer rustig op zijn stoel toen ineens een klok aansprong. Iedereen keihard gillen natuurlijk en op hun stoel springen. Nog 10 minuten. Het leek ineens zo dichtbij. Nog 10 minuten en dan zag ik mijn idool.


En toen de klok op 0000 ging, had je niet blij geweest om in de zaal te staan. Wat een gegil! Er startten een filmpje en daar kwam Justin op, met vleugels! Echt een geweldige intro.

Large
Hij danste geweldig, hij zong geweldig (voor wat hij live zong dan), hij zei geweldige dingen. Kortom: Hij is geweldig. Als hij 1 woord zei begon iedereen weer keihard te gillen. Wanneer hij zong was er eigenlijk bijna geen gegil. Vooral gezang. Maar als hij maar aan zijn shirt zat begon iedereen weer.

Tijdens As long as you love me was het de bedoeling dat iedereen ballonnen omhoog gooide. Mijn ballonnen lagen op de grond. Mijn iPod en telefoon had ik beide in mijn hand om te filmen. Ik sprong op de grond om ze te pakken en liet mijn iPod en tel vallen. Ik had nog niets door en gooiden mijn mobiel terug in mijn tas.

Toen Believe kwam hield iedereen briefjes met 'We believe' omhoog. Het zag er supergaaf uit, en het werd ook gefilmd op het grote scherm. Verder heeft Justin er niets over gezegd ofzo, helaas.

En na believe zou hij gaan. Toen kwam er een filmpje met een man. Je kan wat hij zegt precies zien in mijn video's. Het komt er op neer, dat we allemaal heel hard moesten gillen en dan zou Justin terugkomen. Dus dat gebeurde en Justin kwam terug! Hij zong eerst Boyfriend en daarna nog Baby. Of nouja tijdens Baby was het meer de bedoeling dat de zaal zong.
Large

Toen was het afgelopen, wat baalde ik. Het voelde alsof het uit ging met je vriendje. Het voelde zo over, hij verliet Nederland weer. Maar ik had een geweldige tijd en aan de andere kant was ik het gelukkigste meisje op de wereld dat ik hier bij had mogen zijn. En tot mijn verdriet kwam ik er ook nog is achter dat mijn mobiel tijdens As long as you love me kapot was gegaan en de helft van het beeld nu zwart was. Gelukkig heb ik ondertussen een nieuwe mobiel.

Rond half 3 waren we dan thuis. Ik ging me bed in en lekker dromen over Justin. Het was geweldig, en echt, ik zou het zo graag nog is over doen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten