zondag 7 april 2013

Winactie! [gesloten]

Weer een nieuwe winactie! Dit keer maar een kleine, maar misschien toch wel leuk om te winnen. Kijk onderstaande video voor wat je kunt winnen en klik even door voor wat je moet doen en voor de lijst met producten. Meedoen kan tot 17 April 2013.

Wat moet je doen?
- Mijn blog volgen met bloglovin
- Je abboneren op mijn youtube kanaal
- Een reactie achterlaten met een geldig email adres.

Wat kan je winnen?
- Hema longlasting nail polish 845
- 2 nagelvijltjes
- Epileer mesje (voor je wenkbrauwen)
- Catrice eyeshadow 270 Grey's Philosophy
- MAX nagellakje
- MAX striper
- Fruity Fushion body butter (50 ml)
- 3 armbandjes
- Samples

5 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik doe ontzettend graag mee & Ik volg je via bloglovin en Youtube. Ik zal nog even een reactie achterlaten bij Youtube!:)

  Liefs,
  Britt (eventueel: faithlinn@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk!

  Ik doe mee, ik volgde je al via bloglovin en youtube, haha.

  Mijn emailadres is: Maaikedemol@hotmail.nl

  Liefs Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Melissa,
  Ik vind het echt super leuk, al die spulletjes. En ik vind appel-kaneel best wel lekker ruiken :$ Ik volg je nu op bloglovin [want ik had het eerst niet]. En ik volgde je ook al op youtube, ik ben dus al geabonneerd. Mijn e-mail is: neziha15@gmail.com [ Ik heb ook een andere, maar die is privé] Oke, ik weet niet waarom ik dat vertelde, want dat was niet boeiend ofzo :p En ik laat zo nog even een berichtje achter op youtube!

  xo Neziya Dalia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik volg je op bloglovin
  xxx chloe
  email: rozepaardjes@gaelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe meeee
  Echt super leuke prijzen!! Gewoon LOVVEE
  Ik heet op youtube smileofgirls
  Lisagirl99@live.com is mijn email
  xx

  BeantwoordenVerwijderen