zaterdag 13 april 2013

Vandaag is het 13 april 2013

Dit is de dag, de dag waar ik zo lang opgewacht heb. Waar ik 100 dagen geleden al voor aan het aftellen was, waar ik al blij van werd als ik er alleen al aan dacht. Want wat is er dan vandaag? Ik denk dat ik dat niet hoef te vragen, want veel van jullie hun timeline op twitter of hun facebook is vast al volgespamd. Of misschien niet. Maar vandaag is Justin Bieber in Nederland en zoals vele van jullie misschien wel weten ben ik een echte belieber!
Ycf30ywup2e_large
Serieus, ik heb zoveel zin in vanavond, echt omg. Ik ga proberen zoveel mogelijk te filmen en online te zetten op mijn youtube kanaal. Ik ga ook proberen om een get ready with me filmpje op te nemen. I'M SO EXCITED. De afgelopen week heb ik over niets anders gepraat. - wat niet iedereen even leuk vond - Want ik heb al een aantal keer gehoord: '' Ja Melissa, nu weten we het wel.'' Of '' Paaaaap, de cd van JB moet wel aan in de auto hé. '' Antwoord: '' Dan gaat me auto kapot en het is nog geen zaterdag. "
D8cfe1709b6c11e2ae9922000a1f9b71_7_large
Hopelijk gaat morgen alles zoals gepland want als je Melissa heet, zou het niets verbazen als de auto stuk gaat, de kaartjes schuren, de kaartjes het niet doen, hij niet op komt dagen, ga maar door.

But guys, ik ga in de zelfde arena als Justin Bieber staaan. * GILT *

Ik heb gezegd dat ik het echt ontzettend dom vind als mensen gaan huilen en helemaal gaan gillen. Maar ik denk dat ik het morgen niet kan laten om dat ook te doen.
Tumblr_ml5i4zjdhj1qic9c9o1_500_large

Oké, ik ga nog eventjes naar Justin zijn muziek luisteren en Mainstreet want hun staan in het voorprogramma. - Voor de duidelijkheid, ik ben geen fan maar wil gewoon even de liedjes een beetje kennen. - & dan ga ik lekker naar zijn concert en een great time hebben!

Ik heb er zin in, nogmaals. ♥♥♥♥♥♥

Mocht je ook gaan. Kijk dit dan even.

2 opmerkingen:

  1. aaaaaaaa supper veeel plezier! Mijn vriendinnen gaan ook zij zijn ook echte beliebers

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij was eergisteren geloof ik ook in België. Veel plezier alvast!

    BeantwoordenVerwijderen