maandag 22 april 2013

Spam je blog #2

Jaja, het is weer tijd om lekker je blog te spammen. Normaal vind ik het enorm vervelend als mensen hun eigen blog promoten op de mijne. Maar nu is het toegestaan! Laat een reactie achter met de link van jou blog en waar je over blogt. Want ik ben benieuwd naar jullie blogs.
Large

9 opmerkingen:

 1. Wat Leuk!
  Mijn blog heet madebygizem.blogspot.nl
  Ik blog over lifestyle,mode en beauty. Een beetje net als jou :D
  Ik zou het heel leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je eens mag spammen!
  Mijn blog: www.polishyourworld.blogspot.com!
  Ik blog over nails, make-up, lifestyle, kleding,.. xx
  't Zou leuk zijn als je een kijkje nam :)
  Liefs, Dzinh xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://keepitfashionable.blogspot.be/

  Beauty, fashion and lifestyle!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leukkk!!

  mijn blog is www.imfashionstoned.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yayy :).
  Onze blog heet Alegria, het gaat over van alles en nog wat :P.
  aalegriaa.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met bloggen op http://www.makeityourself.nl en er staan dus nog niet héél veel artikelen op! Mijn blog gaat over uiteenlopende onderwerpen, van DIY tot beauty, fashion & lifestyle, kortom; alles wat ik zelf leuk vind! Ik zou het tof vinden als jullie een kijkje nemen en me willen volgen op Bloglovin!

  Ga nu meteen een aantal blogs bekijken die jullie hierboven allemaal gepost hebben, ben benieuwd!

  Oh, en mochten jullie nog meer willen spammen, ook ik heb een spam je blog-artikel online gezet vandaag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee
  Mijn blog is www.welcometojuliaslife.blogspot.com
  Ik blog over fashion beauty lifestyle en random.:)


  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. http://manga-draws.blogspot.nl/

  De naam zegt het al X

  (Ben deentjegirl op vp)

  BeantwoordenVerwijderen