zondag 28 april 2013

Op welke kanalen ben ik geabboneerd op youtube? deel 1

Jajajaja, welke kanalen volg ik op youtube? Als jullie het leuk vinden wil ik dit over een tijdje ook nog wel met bloglovin doen. Ik volg heel veel beauty kanalen, maar ook wat muziek kanalen en lifestyle kanalen. Ik volg in totaal 49 kanalen. So let's started. Alleen van de kanalen die niet ieder van jullie waarschijnlijk ook volgt zet ik wat filmpjes erbij.


1. AustinMVEVO - Dit kanaal is van Austin Mahone. Een zanger die jullie waarschijnlijk wel kennen. Ik ben geen mahomie, maar ik vind zijn liedjes vaak wel leuk. Vandaar.

2. BeautylabNL - Het kanaal van Beautylab.nl. Ik volg haar site niet, maar Serena haar filmpjes kijk ik soms wel.

3. Bethanyslife - Dit kanaal is van Bethany, beter bekend als macbarbie07. Dit is niet haar beautykanaal, maar hierop vlogt ze vooral.

4. Boheartsbeauty - Het kanaal van Bo. Ik vind het altijd erg leuk om haar video's te bekijken. Dus als je haar niet kent, moet je toch maar is op haar kanaal kijken.

5. BrittanyUnderwood - Britt is een zanger. Waarschijnlijk kennen jullie haar wel, ze is namelijk Loren in Hollywood Heights.

6. Byaranka - En nog een beautyblogger. Ik denk dat zij ook wel bekend is, en anders moet je Aranka maar even checken!


7. ChristianBeadles - Deze naam zegt je misschien wel wat. Maar wie was dat dan ook alweer? De vriend van Justin Bieber! Hij is een youtuber en maakt gewoon grappige filmpjes en ik eh.. vind hem ook wel knap :)


8. CodyLongo - Cody is misschien ook wel bekend. Want hij is Eddie in Hollywood Heights.

9. disfordazzle - Diana kennen de meeste waarschijnlijk wel. Ik vind dat zij ook altijd erg leuke filmpjes maakt.

10. Femke Luna - Een nog onbekende beautytuber is Femke. Alhoewel ze best leuke filmpjes maakt. Even kijken op haar kanaal kan dus geen kwaad (:

11. femketje -  Nog een beautytuber + blogster. Namelijk femke van femketje.nl

12. Iris Rakaus - En weer een beautytuber, namelijk Iris. Die ook erg leuke filmpjes maakt.

13. Iris Verlaan - Nog een beautytuber met de naam Iris. Ik vind haar enthousiast en ze maakt leuke vid's.14. Itsonlyalifetime - Dan Eline, die ik echt heel erg enthousiast en leuk vind overkomen. Zeker even op haar kanaal kijken als je haar nog niet kent.

Dit was deel 1, ik heb helaas niet genoeg tijd om het af te maken, dus het volgende deel zal morgen of overmogen waarschijnlijk komen. Sorry! Maar ik wil niet 2 dagen niks posten, vandaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten