zondag 21 april 2013

My life in pictures #5

We zijn weer bijna 3 weken verder en ik ga jullie een kijkje in mijn leven geven door middel van foto's. De foto's zijn zoals altijd van instagram. Je mag me ook volgen op insta, vind ik zelfs leuk. Mijn instagram is: @xkusmelissa.  
Selfie


Oreo's eten in de pauze haha.

Jep, ik verfde mijn haar. Maar je ziet echt bijna geen verschil, en het is alleen maar slecht voor mijn haar. Jammer * duimpje naar beneden *

Pretty little liars kijken met vriendinnetjes Tess & Laura. Oké, ik heb alle afleveringen al gezien, maar nu ik moet wachten tot het volgende seizoen komt. Kan ik ze toch best nog een keer kijken?

Bij de jamin verkopen ze nu allemaal amerikaans eten en drinken. Ik probeerde 7up Cherry, lekker!

NOTD

Nog meer oreo eten (=

NOTD

forever21 bestelling binnen! Shoplog staat al online!

Nog eventjes thee drinken.

Het dipdye poeder van Essence uit proberen.

Met torrie op het terrein stappen. Jullie hebben het slechte nieuws waarschijnlijk al gelezen. Maar dit was één van de laatste wandelingetjes die ik met Tor maakte.

Ik was ziek, maar dat vond Zorro helemaal niet erg. 

Nog meer slapende katten bij ons thuis

Even gek doen met Amber <3

Het was de bedoeling dat iedereen tijdens believe een blaadje met we believe omhoog hield. Dus ging ik even blaadjes maken :)

Ik wou geen overdreven dingen op mijn gezicht schrijven. Maar klein believe met oogpotlood op mijn arm vond ik wel leuk! :)

Ik kocht dit Justin Bieber shirt bij het concert. Niet om naar school te dragen hoor haha, maar gewoon om in te slapen en als herinnering. 

Dit waren de foto's voor deze keer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten