donderdag 18 april 2013

Justin Bieber concert (deel 2)

Jaja, deel 2 alweer. Het voorprogramma had ik maandag al online gezet. Maar daar zong Justin nog niet. Maar in dit deel is het een en al Justin. Want zoals beloofd zou ik alles filmen. Dat heb ik ook gedaan, maar het is niet supergoed gelukt. Toch wil ik jullie mijn geweldige avond laten zien. Want dat was het! Ik heb geweldige beliebers ontmoet, kon Justin goed zien, en het was gewoon amazing! Kijk hieronder deel 2! En lees verder voor alvast een kort verslag.


Hoe hij op kwam was natuurlijk supergaaf. Dat gegil, ja, ik heb gewoon mee gedaan. Maar ben niet schor. (: Wel had ik erna enorme oor en keelpijn haha. En is mijn mobiel kapot gegaan daaro. Maar hoe dat kwam vertel ik bij het volgende deel. Het was sowieso geweldig. Wel heeft hij niet alles live gezongen, maar dat was alleen als hij intensief danste. Vind ik eigenlijk niet zo gek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten