maandag 15 april 2013

Justin Bieber concert, deel 1! (Mainstreet, voorprogramma)

Ik heb alles gefilmd zoals beloofd, maar helaas is het niet heel goed te zien. Ik kon niet inzoomen en door al het licht komt het niet goed over op camera. Wel kon ik het heel goed zien, had ik goede plekken, heb ik leuke beliebers ontmoet, en was het echt een geweldige avond. Een uitgebreid verslag volgt nog als alle delen zijn geweest. Zie hieronder het eerste deel. En klik even op 'Meer lezen' om alvast een klein verslagje te lezen.


Rond 20:10 kwam Mainstreet, ik moet eerlijk toegeven dat ze ik ze in het echt een stuk leuker vond als dan ik eerst vond. Ze zongen goed, maar 'Stop the time' was soms wel een beetje vals. Daarna kwam Justin zijn persoonlijke dj, omdat Justin te laat was. Wat jullie vast al hadden gelezen. Er zijn 2 redenen die rondgaan. 1. Hij had opnames voor zijn nieuwe film 'Believe' 2. Er was een ongeluk gebeurd waarbij 2 meisjes dus niet op tijd konden zijn voor zijn concert. En hij wou niet dat ze het concert zouden missen.

Toen rond 22:00 ging de klok aan met 10 minuten, die aftelde tot het begon. Ik ga nu snel verder met de rest van de beelden, want ik heb nog aan zo'n 1 uur en 20 minuten video. So next time more.

2 opmerkingen:

  1. Haha ik had gehoord dat er allemaal dingen moesten geregeld worden zoals extra inzet van bussen na het concert omdat hij te laat was ?

    BeantwoordenVerwijderen