maandag 29 april 2013

Justin Bieber concert 13 April 2013 (deel 3)

Deel 1 en deel 2 stonden al online, en hier is eindelijk het 3de en laatste deel. Zoals beloofd heb ik alles gefilmd. Wel was het erg moeilijk om te filmen omdat het podium over belicht was. Maar het was echt GEWELDIG. Ik heb geweldige beliebers ontmoet, kon Justin goed zien en het was gewoon amazing. Zie hieronder nog een kort verslag en het filmpje!

Zoals ik al verteld had is mijn mobiel er kapot gegaan, ik heb ondertussen een nieuwe mobiel. Maar mijn htc desire c viel op de grond tijdens 'as long as you love me'. Ik heb dus niet dat hele liedje ook kunnen filmen omdat ik dus op de grond aan het zoeken was naar mijn mobiel en iPod die ik liet vallen omdat ik van mijn stoel afsprong om ballonnen te pakken. Want het was namelijk de bedoeling dat iedereen tijdens het liedje ballonnen omhoog zou gooien. Er kwam aan het einde een man en die zei dat we geluid moesten maken enzo en toen kwam Justin terug en zong die nog twee liedjes. Bij baby kwam er lyrics heel groot op de beelden en was het de bedoeling dat vooral de zaal zou zingen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten