zaterdag 20 april 2013

Hoe gaat het?

Dit is al een 2de niet zo leuke post. Maar ik moet het er gewoon allemaal even uitschrijven. Misschien hadden jullie het al gemerkt, maar ik ben inspiratieloos. De enige artikels die deze week online stonden waren vlogs en het artikel van Wissal. Buiten het feit dat ik inspiratieloos ben, zit ik ook niet echt lekker in mijn vel. Deze week? Hoe ik die moet omschrijven? Aan de ene kant geweldig, en aan de andere kant zo verdrietig.
64488_461881567223436_1115184500_n_large

Het geweldige hebben jullie natuurlijk al gelezen: ik heb mijn idol in het echt gezien. Justin Bieber. Op dit moment is hij echt iets waar ik me aan vast houdt. Mijn inspiratie. 'Believe' and 'Never Say Never' Gewoon een jongen uit een klein dorp, die nu 1 van de bekendste zangers van de wereld is. That's just amazing. Op dit moment is het belieber zijn gewoon iets om me aan vast te houden. En geeft Justin me op de een of andere manier toch een soort steun. Klinkt gek.

Dan het verdrietige, ik heb jullie al een tijdje terug laten weten, dat het enorm slecht gaat met mijn paard. Maar nu is het definitief. Tor wordt niet meer beter. Torenzo wordt binnen zo'n twee weken ingeslapen. Hij heeft een blessure aan zijn beide voorbenen en misschien zelfs nog in zijn schouder. Hij heeft een jaar rust gehad, maar - fucking tranen - hij wordt niet meer beter. Zijn blessure gaat niet meer over. De dierenarts is geweest, en heeft hem afgekeurd. Nu gaat er een brief naar de verzekering en als we daar antwoord op hebben, komt de dag. Ik ga er verder even niet op in, want ik moet van dit kleine stukje al janken.

Op dit moment, schrijf ik weer heel veel verhalen. Dat vond ik vroeger altijd geweldig, en toen eigenlijk niet meer, maar het is nu iets waar ik weer helemaal in kan leven. Een soort vlucht van de wereld op dit moment.

Want, ik heb ook gewoon het idee dat ik even bij niemand terecht kan. En ja, that sucks. Maar ik kom er wel weer overheen en nja. Is deze 'vlog' te persoonlijk? Misschien wel. Maar het moet er gewoon even uit. Dus. Dit lucht op.

2 opmerkingen:

  1. veel sterkte ik weet hoe je je voelt met torenzo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Awh :( sterkte met je paard. Super leuk dat je, je idol hebt gezien. Ik heb dat je, je snel weer beter voelt xx

    BeantwoordenVerwijderen