dinsdag 9 april 2013

Challenge #2: 30 days shred + hoe gaat het met stoppen met nagelbijten.

Het is weer bijna zomer, en dan wil iedere vrouw toch wel een mooi strak buikje hebben? Ik wel tenminste. Ook wil ik weer meer bewegen en een betere conditie krijgen. Nu zag ik de 30 days shred bij veel mensen en ik wil het gaan proberen. Ik zal na de 30 dagen vertellen hoe mijn belevingen zijn. Ik ga mijn gewicht + foto's bijhouden, en zal jullie er na vertellen hoe mijn ervaringen er mee gaan zijn. Als ik het volhoudt tenminste. Want ik heb écht niet iedere dag zin om te sporten, hoe slecht dat ook klinkt. Maar nu moet ik dus wel iedere dag die workout doen voor resultaat. Is er iemand die met mij 'mee' wilt doen? Dan kunnen we er over praten etc. Laat het maar even achter in de comments.

Dan hoe het staat met mijn vorige challenge, stoppen met nagelbijten. 1 woord: SLECHT. Het ging zó goed, ik had al 2/3 weken niet gebeten en kreeg al lange nagels en toen alles eraf.... Maar ik geef het nog niet op!

1 opmerking:

  1. ik zou misschien wel mee willen doen
    maar daar ga ik nog effe over nadenken

    BeantwoordenVerwijderen