vrijdag 12 april 2013

Catrice lip balm stick Candy Shock LE C02 Sugar Shock

Toen de nieuwe limited editie van Catrice bekend was, was ik gelijk enthousiast. Want wat zaten er een mooie producten tussen! Toen de collectie in de winkel lag ben ik dan ook gelijk gaan kijken. Ik nam wat producten mee, waaronder deze lipbalm stick. Wat vind ik ervan? Klik snel op meer lezen!
 


Ziet deze lipbalsem-stift er niet superleuk uit? In het midden zit een roze kleurtje en daarom een heen een doorzichtige lipbalsem. Mijn aandacht trok dit product in elk geval. Het moet je lippen verzorgen en een kleurtje geven. Doet hij dat goed?
 
Dit product is er in twee kleuren. Ik koos voor kleur C02 Sugar Shock. Omdat ik die het mooiste vind. De prijs is €3,99. De kleur vind ik er erg mooi uitzien zo. Maar helaas komt er bijna geen kleur vanaf wanneer je hem op je lippen aanbrengt.

 
Helaas is hij als lipbalsem ook niet enorm voedend. Hij voelt op het moment dat je hem aanbrengt lekker zacht aan, maar na 10 minuten zijn je lippen weer even droog als dat ze voorheen waren.
 

Maar hij ziet er prachtig uit, niet waar? Hier de swatches, op de bovenste foto heb ik niets op mijn lippen. En op de onderste foto draag ik de lipbalsemstick.
 

Zoals je ziet komt er echt bijna geen kleur vanaf, helaas, helaas, helaas. Want als de kleur beter gepigmenteerd was, was hij prachtig geweest! Maar dat is dus niet zo. Dit product valt mij echt heel erg tegen.

Een aanrader? Naar mijn mening niet nee. De kleur is nogmaals niet gepigmenteerd en de lipbalsem is niet voedend. Hij ziet er leuk uit maar meer ook niet nee. Dit vind ik totaal geen aanrader.

Mocht je hem toch willen hebben, kan je hem halen bij de kruidvat voor €3,99.

1 opmerking: