woensdag 10 april 2013

Artikeltje van Wissal #3

Vanaf nu is er iedere woensdag een artikel van Wissal te vinden op liveasmelissa. Mocht je meer van haar willen zien of weten, kan je even naar onthegirlway.blogspot.nl gaan.
Deze keer leek het me leuk om een DIY te laten zien. Nou ben ik niet zo creatief als het om DIY's gaat. Een rampgeval kun je me op dat gebied noemen. Gelukkig heb ik mijn grote vriendin Bethany Mota nog. Ze heeft een leuke DIY video over schattige strikjes. Al een tijdje wil ik het doen en dit weekend kwam het er eindelijk van.
Klik op meer lezen om mijn creaties te zien!

Als eerste heb ik een ring gemaakt. Deze vind ik een beetje aan de mislukte kant. Ik ga hem denk ik ook maar niet dragen. Het ziet er allemaal misvormd uit en zoiets kun je absoluut niet in een winkel tegenkomen. Verschrikkelijk. Laten we dit mislukte object maar snel vergeten en door gaan naar mijn volgende creatie!
Deze vind ik alweer een stuk beter gelukt! Met trots heb ik hem ook naar school gedragen en ik op gehad. Eénheb er veel leuke reacties  van mijn vriendinnen heeft er zelfs één van me gekregen aangezien ze hem zo leuk vond.

Dat was mijn artikel voor deze week alweer! Meer van mij lezen? Kijk op http://onthegirlway.blogspot.nl/!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten