donderdag 4 april 2013

Artikeltje van Wissal #2

Iedere woensdag schrijft Wissal hier wat. Maar om dat ik wat in de war was met de dagen, is het nu even een dagje later. Haar eigen blog is thegirlway.blogspot.nl

Hé hallo! Daar ben ik weer; Wissal! Deze week schrijf ik een artikel over het goed verzorgen van je nagels. Lees snel verder!
 
Ieder meisje wil lange en sterke nagels. Ook ik als fanatieke nagelbijter heb lang geknokt tegen het bijten. Nog steeds doe ik het als ik stress heb of even midden in een dip zit, maar door de volgende trucjes toe te passen, zijn mijn nagels alweer een stuk langer!
Tip 1;
 
Gebruik een baby-olie om je nagelriemen te verzachten. Je kan ook een voedende olie of crème speciaal voor je nagelriemen gebruiken. Zelf heb ik mijn beste ervaringen toch echt met baby-olie.
 
Tip 2;
 
Heb je geen zin in een kleurtje op je nagels omdat ze daardoor te veel opvallen? Zeker in het begin van het goed verzorgen van je nagels wil je ze het liefst uit de spotlights hebben. Een vel lakje is dan niet in je voordeel. Toch kan een doorzichtige top coat handig zijn. Ik heb geen idee waarom, misschien komt het door het smaakje dat je niet wil bijten. Of misschien maakt het je nagels gewoon sterker. Eén ding is wel zeker; Je nagels breken er niet door af. Je kan natuurlijk ook voor een nagelverharder gaan!
 
Tip 3;
 
Vermijd nepnagels. Je nagels krijgen daardoor geen zuurstof en worden er alleen maar dunner door. Zonde natuurlijk!
 
Tip 4; 
 
Kies voor een nagellak remover zonder aceton. Aceton droogt je nagels namelijk heel erg uit. Het is sowieso al storend om tegen droge nagels aan te moeten kijken, maar ze worden er ook nog eens dunner door!
 
Tip 5;
 
Zorg dat er iets is wat je er van weerhoud om te bijten. Bijvoorbeeld een lakje dat echt verschrikkelijk smaakt. Wat ook werkt -dit weet ik uit eigen ervaring- is deodorant spuiten op je nagels. Zodra je wil bijten worden je smaakpapillen aangevallen.
 
Ik hoop dat je er wat aan had! Meer lezen van mij? Ga naar thegirlway.blogspot.nl!

1 opmerking:

  1. Er staat een foutje, het is onthegirlway.blogspot.nl hahaha, bij deze dus :)

    BeantwoordenVerwijderen