zondag 10 maart 2013

The A team theory

Het einde van Pretty Little Liars nadert, en ik maal al dagen wie behoren tot het A team. Toby & Mona zijn nu bekend. Maar wie is degene in de rode jas? Hoe is Alison vermoord? En waarom waren er in de Halloween special twee kleine blonde meisjes? Op youtube zijn enorm veel A theory's te vinden. Ik ga jullie vertellen in welke ik geloof.
 
 Tumblr_mjcu46cxdx1reg81xo1_500_large
Ik denk inderdaad ook dat het A team bestaat uit meerdere leden. Ik denk dat het er 5 zijn. Maar toch denk ik ergens nog steeds dat Alison wel de rode A is. Maar dat het inderdaad te duidelijk is, daar ben ik het wel weer mee eens. Dat Alison een zus heeft die Courtney heet kan je bijna een feit noemen, maar bij pretty little liars weet je het natuurlijk nooit. Ik denk ook dat Melissa & Cece er iets mee te maken heeft. Maar dat Nol er iets mee te maken heeft denk ik niet. Waarom Cece in de stad is vraag ik me ook af. Ze is nooit eerder genoemd. Het zou me ook niet veel verbazen als zei uiteindelijk Alison haar tweelingzus is. Maar waarom zou Jason daar niets over zeggen dan.. De ruzie tussen Nol & Toby leek inderdaad niet heel echt, en wel heel toevallig dat ze dan tegen dat ding aan vallen waardoor haar lichaam gevonden word. Ook Jenna vind ik erg verdacht.
 
 
Ik heb er nooit echt over nagedacht dat Aria A zou zijn, maar nu geloof ik daar wel in en ben ik er vrijwel zeker van. Alisons hand word vast gehouden door een hand die donkere nagellak draagt. Aria draagt ALTIJD donkere nagellak. Ook kan je zien dat ze dezelfde kleur draagt. Verder vind ik het apart dat Aria de enige is die nog apart in beeld komt in het voorstukje. Verder is de Black Swan inderdaad rood met zwart en heeft Aria een rood met zwart jurkje aan op het gemaskerde bal.
 
Ik vind het inderdaad best logisch als iedere letter voor iemand staat. A(lison) T(oby) E(zra) A(ria) M(ona) Alleen ik denk niet dat Ezra er iets mee te maken heeft.
 
 
Deze music video is voor mij eigenlijk wel de bevestiging dat Alli een twin zus heeft.
 

 
Ik geloof inderdaad dat die bezoekjes aan Hanna, Aria, Emily & Spencer écht Alison waren en dat het geen droom was.
 
 
De pruik inderdaad, zal iemand die blonde krullen onder de rode coat dan spelen. Degene die zichzelf uitgraaft heeft dezelfde armband als Alison.
 

Dan nog dingetjes die ik denk. Aria vind ik verdacht omdat bij alle drie is er iemand geweest die dicht bij stond. Bij Spencer was dit Toby, bij Hannah was dit Mona & bij Emily was het Nate. & bij Aria nobody. Ook was in de aflevering 'Hot water' er niemand in Spencer haar huis. Ineens was Aria er die Spencer bevrijdde uit de sauna. Ook lijkt de A die Aria in de Halloween special op de spiegel schrijft enorm veel op de A van het A team.  
 
Ik kan echt niet meer wachten, ik ben echt zo benieuwd hoe het allemaal in elkaar zit! Wie denk jij dat het is?
 

2 opmerkingen: