dinsdag 12 maart 2013

Sokken, koud weer & muggen

Brrrr... wat was het weer koud vandaag! En dat terwijl het net weer lekker weer werd. Vanochtend vroeg kwam ik beneden en het eerste wat mij opviel was: het sneeuwde! Oke, op dit moment kijk ik naar het nieuws. 'Er komt in sommige delen van Nederland nog meer sneeuw.' Freaking hell. Word het dan nog geen lente? IK WIL LENTE. IK WIL ZOMER.
 Tumblr_miy6ux7nki1r24o2ko1_250_large

Alsjeblieft, waarom is het weer altijd voor gtst? Ik wil helemaal niet weten dat het wéér koud word of is. Ik word echt gek van het koude weer. Maar laten we over gaan naar de muggen. Want wat hebben muggen en kou met elkaar te maken?  Dat vraag ik me ook af. Maar ookal is het onder 0 buiten, ik heb muggenbulden. En niet één, nee een stuk of zes en ze jeuken. Ik houd niet van muggen. De een heeft er geen last van of bijna niet, maar ik heb er wel last van, en veel last. VERSCHIKKELIJK.
 
Laten we stoppen over muggen, want ik word er al gelijk chagerijnig van. Sokken, de laatste tijd, koop ik veel sokken. Met printjes, jullie zagen al mijn mooie zebrasokken, maar ik heb ze ook met schaapjes, panterprint, stipjes, sterretjes, strikjes. Ik weet niet wat het is, maar ik word er zelfs blij van nu. Lol, waarom vertel ik dit op mijn blog.
 
Laat ik stoppen, adios.

1 opmerking: