maandag 25 maart 2013

Shoplog Sephora & Action!

Heel erg veel shoplogs maak ik niet meer, maar soms vind ik het wel leuk om mijn aankoopjes te laten zien. Van de week ging ik met Laura naar Sephora, want het is inmiddels bekend dat Sephora Nederland gaat verlaten. Wat ik heel erg jammer vind! We zijn daarna ook nog even langs de Action gegaan. Zie hierbij mijn aankoopjes.

Laten we beginnen met Sephora. Waar ik eigenlijk heen ging voor het Urban Decay Naked Basic palette. Maar waar ik uiteindelijk Sephora spulletjes gekocht heb.
Ik kocht een mooie highlighter met sterretjes als detail. Dit is de kleur Rose, pink. Deze kost normaal €14.30. Ik kocht ook een blush in de kleur 'rose, diaphane pink flush'. De normale prijs van deze blush is €13.00. Een groen nagellakje! Ik weet alleen niet welke kleur dit is, sorry! De prijs van dit lakje was nu €1,77 en normaal kost hij €6,00. Dan een lippenstift in de kleur 'Rouge shine'. Die normaal ook €13,00 kost. 

De lippenstift, blush & highlighter waren nu €5,00 per stuk. Ik was bij de Sephora totaal €16,77 kwijt & mijn korting was totaal €29,53.

Dan verder met de action. Waar ik een nieuwe doosje kocht met puistjes patch, mijn derde doosje al inmiddels. Deze kostte €0,72. Dan een simpel setje met vijltjes voor €0,49. En een fles baby shampoo om mijn kwasten mee te wassen voor €0,75. 

Dan twee setjes met nagellakjes. Beide setjes kostte €0,79. Het ene setje zijn gewoon leuke kleurtjes nagellak. Het tweede setje zijn caviar nails, tenminste één potje maar. De ander is gewoon wit, en de middelste nagellak is een topcoat. De camera vond het moeilijk om deze foto's mooi erop te zetten, maar de caviar balletjes zijn allerlei kleuren.

Dan nog meer nagelspulletjes, namelijk een setje met stripers voor €1,39. Ook koos ik een topcoat met verschillende kleuren glittertjes voor €0,49. 

Dat is alles wat ik kocht, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Vergeet je niet om mee te doen aan mijn winactie? Klik hier om er heen te gaan.3 opmerkingen:

  1. Oehhw, ik was gister ook in dr action. Het enige wat ik kocht was een spiegel (ik had echt een spirgel nodig. Een meisjeskamer zonder spiegel is gewoon niet 100% meisjeskamer.). En nog eeb pakketje met 5 action miniatuur luchtjes. Blijkbaar heeft het actionmerk max ook collecties want de luchtjes komen uit de femme collection. Ik had ze veel slechter verwacht. Maarja, mijn punt; ik raad ze aan want ze ruiken heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, echt heel goed! Ik ga mij abonneren op jou. ^-^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil ooit die kaviaar nagels nog eens proberen! Mijn nicht had een potje voor 3 euro bij de claires gekocht ooit. Maar bij de action is natuurlijk veel goedkoper. ;p

    BeantwoordenVerwijderen