zaterdag 30 maart 2013

Sephora blush, highlighter & lipstick!

Dat Sephora Nederland gaat verlaten is een feit, dat we heel veel mooie merken gaan missen ook. Dat we prijzencircus mét sephora gaan missen? Dat vind ik misschien nog wel het ergste. Want met prijzencircus kon je altijd heerlijk shoppen bij Sephora. 3 voor 10 euro, 1 voor 5 euro. Omdat ik nog even langs de Sephora ging - even afscheid aankoopjes doen - en daar misschien wel voor de laatste keer van het prijzencircus gebruik kon maken. Kocht ik wat leuke spulletjes die jullie al konden zien in mijn shoplog.
Highlighter


Ik ben dol (!) op highlighters, ze geven je gezicht net zo'n extra glow als de zon schijnt (wat helaas niet al te vaak is). Vaak zijn de verpakkingen van highlighters ook even net iets mooier. Zo heeft ook deze highlighter een mooi bloemen/sterretjes patroontje. Een leuk detail natuurlijk. Dit is de poudre illuminatrice compacte highlighting compact powder. Pfoe, wat een naam! Dit is de kleur rose, pink 120. De highlighter bevat 11 gram. 

 De verpakking is natuurlijk mooi meegenomen, maar het gaat uiteindelijk allemaal om het product zelf. Toen ik hem kocht was ik bang dat 'ie te roze was. Maar dat valt best wel mee! Het is een subtiele highlighter, erg mooi. Al moet je wel oppassen dat je hem niet te heftig aanbrengt, zoals ik perongeluk gedaan heb op de foto's. Je vind de swatches trouwens onderaan, omdat ik de producten gewoon samen op de foto gezet heb.
 

Blush

Ook op blush ben ik dol. Het geeft je gezicht gewoon een lekker kleurtje. Door blush (of rouge) zie je er gewoon net iets gezonder uit. En wie wilt dat nou niet? Right! Dus ik nam ook een mooie blush mee. Dit is de kleur rose diaphane pink flush 07. Ik kom er nu net achter dat ik vergeten ben de achterkant op de foto te zetten. Maar dat moet hopelijk geen ramp zijn, sorry dus. De blush bevat 3,2 gram. Wat wel aan de weinige kant is. Alhoewel een mineralize blush van MAC bevat 3,5 gram. Maar de meeste van catrice rond de 8 gram.

Lipstick

Vroeger had ik helemaal niets met lipsticks, maar nu ben ik er dol op! Oké, ik ben gewoon op bijna alles dol, ik ben gewoon dol op make up. - halleluja - Ik vind felle kleurtjes ook erg leuk, maar vind het toch nog een beetje eng om te dragen. Ik koos toch een redelijk fel kleurtje met glittertjes. De meeste glitterlipstick vind ik verschikkelijk. De meeste glitters voel je heel erg zitten en schuren op je lippen, bah. Toen ik de lipstick voor het eerst opende was ik bang dat het met deze ook dat geval was. Maar nee, gelukkig niet. Deze lipstick voelt erg zacht aan.
 
De verpakkingen van Sephora zijn altijd vrij simpel maar wel erg mooi en luxe. Ik heb al een andere lipstick van Sephora waar ik erg blij mee was, het enige wat ik dan niet snap, is dat ze de verpakking glimmend hebben gemaakt bij deze. Bij mijn andere lipstick is die namelijk matt, veel beter! Want op dat glimmende zie je altijd alles zitten, dat is een beetje een nadeel. Je ziet er al weer allemaal vlekken op zitten, boeh.

De kleur die ik heb is Rouge Shine 21. Ik vind het Sephora tekentje op de lipstick erg leuk! 
  

Swatches

Dan eindelijk de swatches! Je ziet op de foto hieronder alle drie de producten. Boven de lipstick, in het midden de highlighter en de onderste is de blush. Zoals je ziet is de blush niet enorm gepigmenteerd, wat ik helemaal niet erg vind. De kleur is wel makkelijk op te bouwen.

Toch wel een felkleurtje dit, maar erg mooi is die wel!
 
Dan zie je hier de blush en highlighter. De highlighter heb ik ietsjes te dik aangebracht, maar ze zijn wel erg mooi! Ook in combinatie.
 

Info & voordelen/nadelen

Lipstick
Prijs: €13,00 (nu €5,00 wegens het prijzencircus)

Voordelen: 
+ Mooie kleur
+ Voelt zacht aan
+ Goed gepigmenteerd
+ Staat waarschijnlijk iedereen
+ Met het prijzencircus is 5 euro lekker goedkoop

Nadelen:
- Zonder de korting vind ik 13 euro best duur. 
- Blijft niet enorm lang zitten.

Blush
Prijs: €13,00 (nu ook €5,00 (prijzencircus))

Voordelen: 
+ De kleur past bij iedere look wel.
+ Makkelijk op te bouwen
+ Blush is leuk

Nadelen:
- Bevat maar 3,2 gram
- Vrij neutrale kleur

Highlighter
Prijs: €14,30 (Tijdens prijzencircus €5,00)

Voordelen:
+ Leuk patroontje
+ Mooie kleur
+ Bevat 11 gram

Nadelen:
- Je moet oppassen dat je niet te erg gaat glimmen.

Sephora is nog in Nederland tot 1 Juni 2013. Wel is het zo dat hun voorraad niet tot bijna niet meer word aangevuld. Dus mocht je iets nog heel graag willen hebben, kun je het beste zo snel mogelijk naar Sephora gaan. Daarna is Sephora alleen nog online te koop op sephora.fr

Doe jij al mee aan mijn winactie? Klik hier om mee te doen. 

3 opmerkingen:

  1. Slim dat je even hebt ingeslagen! Ik wacht toch nog even een maand, hopelijk komt er dan een nog betere uitverkoop :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Best artikel ever van jou zo :)

    BeantwoordenVerwijderen