zondag 24 maart 2013

My life in pictures #4 - Maart

Jaja, mijn laatste my life in pictures artikel was een maand geleden, oepsie! En dat terwijl ik normaal om de 2 weken ongeveer een artikeltje maak. Alle foto's zijn gemaakt met mijn mobiel en de kwaliteit is dus niet geweldig. Mocht je mij willen volgen op instagram, mijn naam is: @xkusmelissa. De foto's staan niet op volgorde (sorry!)
fortune cookies maken met een vriendin! Dit zijn de briefjes die we in de koekjes gingen stoppen.Even mixen 

& daar zijn onze fortune cookies!

Na het shoppen op de haagse markt even naar Starbucks met mams en vrienden en wat lekkers halen. Hmmm de chocolade muffin was van mij samen met de heerlijke chocomelk. BOMVOL CALORIEËN.

Krullen! Ik houd van krullen, waarom heb ik ze niet van mijzelf? Anyway, deze heb ik gemaakt met mijn nieuwe krultang de pearl wand van remingtom.

& de glossybox van Maart is weer binnen! 

Even een foto maken met mijn nieuwe ipod hoesje, ik vond hem zo leuk!

Ja oké,  shokking niet? But ofcourse, it wasn't real Justin Bieber. Dankjewel voor de hartaanval die ik bijna kreeg toen ik het zag.
Oeh, deze kent iedereen toch nog wel? Van vroeger? Ik vond dit altijd zo lekker, dus toen ik weer is een snoepzaak was moest ik hem meenemen. 

En ik lik de lolly met knetter stukjes, en hij was lekker. Maar ik vind het stom dat het een voet is, want voeten zijn eng en vies. Oké, niet van iedereen, maar sommige... bah rillingen.

Melissa

Zorro & Luna. 

Even knuffelen met Lunie.

Eerst glow in the dark golven met klas en daarna naar de mac. 

& wie slaapt er weer? Juist ja, Luna!

Nepnagels op, ik had deze ook in een aantal filmpjes op.

Naar Sephora want zoals jullie vast weten, sephora verlaat Nederland. JENKEN! Nee, dat dan net weer niet. Maar echt, ik baal dat Sephora weg gaat.

Even een kusje voor Tor.

Patatje halen. Bram ladage heeft echt heerlijke patat.

Dit is mijn paard Torenzo :)

Ik en Julia (welcometojuliaslife.blogspot.nl) wouden de blindfold make up challenge voor jullie opnemen. Maar helaas, de camera is uitgevallen en dat merkten we pas toen we klaar waren. Dit was in iedergeval het resultaat, maar we gaan hem nog een keer opnemen. Let trouwens niet op Julia's wenkbrauwen, ik dacht dat haar ogen daar zaten.

Dit waren de foto's van deze keer, ik hoop dat jullie het leuk vinden en volg mij vooral even op insta, vind ik leuk!

1 opmerking:

  1. AHAHA die laatste is grappig! (: Morgen ga ik je even volgen op instagram, mijn mobiel ligt nu op school, oops. ;ssss Ik ben bella_kus btw. c';

    BeantwoordenVerwijderen