donderdag 14 maart 2013

Lipbalsem collectie ♥

Eigenlijk zijn mijn lippen het hele jaar door wel droog. Ik houd dan ook van lipbalsems, want freaking hell, het doet pijn als je lippen écht enorm droog zijn. Ik heb al best vaak gehoord dat ik verslaafd ben aan lipbalsems (dat is niet zo!) maar ik houd wel van ze (kusje!). In dit artikel laat ik mijn verzameling zien. 


Mijn lipbalsems zitten in een zwarte 'doos' van de ikea. Ik gooi het allemaal maar een beetje door elkaar, dus erg netjes ziet het er niet uit. But I really don't care. Laten we beginnen met de potjes.

Links naar rechts, bovenste rij: Balmi vanille, Vaseline Aloe Vera, H&M Love vanilla lip balm.
Links naar rechts, onderste rij: Geen naam, Essence caring lipbalm loving, Oralabs lip lageous glitter gloss watermelon, Dolce Luna lip balm vanilla, Burt's Bees beeswax lip balm. 
Mijn favorieten op dit moment zijn de balmi & de vaseline.

Dan over naar de tubbetjes. Links naar rechts: Kiehl's LIP BALM #1, Labello Glamorous gloss natural, MAX lips honey lipgloss, MAX lips Flower Honey lipgloss. 
Ze noemen de laatste twee lipgloss, maar ik vind het meer onder lipbalms vallen. De Kiehl's lipbalsem vind ik het fijnste.

De sticks. Links naar rechts: NYC Pink Lady, NYC Big Apple Red, Essence 03 Fruitylicious, Essence 02 Purple Berrie, Labello Soft rose, Labello Fruity Shine.
Mijn favorieten zijn op dit moment Pink Lady van NYC & Labello Fruity Shine.

Links naar rechts: Double Dip van de primark, Katrien & Minnie van primark, Lipsmacker Bubblegum (de huls is er af), Lipsmacker Strawberry, Lipsmacker (naam is weg), Cash4ladies lipbalm, een lipbalsem die ik op het strand heb gehad.
 
Zo, dit waren al mijn lipbalsems. Of je het veel vind ligt aan jou, maar voor mij is het nu wel even genoeg. Oké, laat ik dit niet zeggen, want waarschijnlijk koop ik dan binnenkort weer een lipbalsem. 'Nee Melissa, je gaat sparen!' Ja oké, ik ga proberen te sparen. Of het lukt? Hmmm.
 
Wat is jou favorieten lipbalsem op dit moment?


1 opmerking:

  1. Ik ben echt labelloverslaafd!! Kan niet zonder! Dan heb ik mega grote kringen om mn lippen. Leuke artikel! Ik ga Vaseline eens uitproberen. Lekker vettig :P

    BeantwoordenVerwijderen