zondag 31 maart 2013

Lente, Justin Bieber, PLL & wachten op pakketjes

Het is lente, ja.... Maar waar het lekkere weer blijft vraag ik me af. Normaal kon je nu al lekker zonder jas buiten lopen, maar ik denk dat als je dat nu doet. Je snot verkouden thuis komt. Want het sneeuwt nog, even serieus, het is nu al minstens een week lente maar het sneeuwt. En maar roepen dat de wereld opwarmt? Ik merk er helemaal niks van. Volgensmij word het alleen maar kouder. Laten we hopen op een heerlijk warme en lange zomer, als die ooit nog begint.

We19_zps3990d7a9_large
Even serieus, het Justin Bieber concert is al in 2 weken. En ik heb er zoveel zin in! Ik ben echt enorm excited. Ik ben van plan om de hele dag te vloggen, ik weet alleen niet of ik eenmaal bij het concert ook mag/kan filmen. Of ik het dan later ook online durf te zetten is ook maar de vraag, want laten we het erop houden dat ik waarschijnlijk een soort hyperactieve aanval ga krijgen van te voren. Lol, waarschijnlijk gaat het me tegenvallen omdat ik me er zo op verheug! Moet ik eigenlijk niet doen. '' Melissa, het word gewoon saai, je ziet waarschijnlijk toch niets doordat mensen voor je gaan staan. " Waarom geloof ik er niet in als ik dit zeg? EL O EL.
Justin_2bbieber_2b2013_large
 

Serieus, ik schrok me echt dóód, toen ik zag wanneer de volgende aflevering van pretty little liars is. 11 Juni (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dat is over 3 maanden(!!!!!!!!!!!!!!!) en ik kan nu al niet meer wachten. Ik ben zo benieuwd wie redcoat is. Volgt er iemand van jullie pretty little liars? Want dan weten jullie vast wel waar ik het over heb. Volg je het nog niet? Echt begin met kijken. Het is AMAZING.

 
Wachten op pakketjes... verschikkelijk! Ik zit maar te wachten tot ze binnenkomen. En dan komen ze vaak als ik niet thuis ben, terwijl ik de dag ervoor thuis bleef om mijn pakje te ontvangen. Maar het uitpakken van pakketjes is wel altijd enorm leuk! Op dit moment wacht ik op een pakje van forever21 en een pakje van buyincoins. Het pakje van forever21 komt waarschijnlijk ongeveer donderdag pas, vanwege pasen enzo. En het pakje van buyincoins komt pas over ongeveer 3 weken. Dus dat worden 3 hele lange weken. Grapju. But whatever, het uitpakken is het waard. & ik ga ze waarschijnlijk unboxen voor jullie!
 
Dit was even een gezellig klets praatje, wat ik wel leuk vind om af en toe te doen. :)
 
Doen jullie al mee aan mijn winactie? Klik hier om mee te doen. Meedoen kan tot 3 april 2013. 

2 opmerkingen:

  1. Super blij voor je!
    In de laatste aflevering kwam je er toch achter dat Allison red coat was? Aaaah, exciting!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa Pretty Little Liars is spannend!!

    BeantwoordenVerwijderen