vrijdag 1 maart 2013

Last seen movies

Dit wou ik al een hele tijd doen, maar iedere keer deed ik het om de een of andere reden niet. Dus hierbij de 3 films die ik het laatst gezien heb! Benieuwd naar mijn mening? Lees dan even verder.
Tumblr_miuqmidwgq1robhw4o1_500_large

Picture this
Ashley Tisdale speelt in deze film. Ik vind haar sowieso heel erg leuk in films. Ashley speelt in de film Mandy, een meisje die er een beetje buiten valt, ze word verliefd op de populairste jongen op school, Drew. Ze weet zijn aandacht te krijgen en hij vraagt haar uit. Maar zijn ex vriendin is daar niet zo blij mee, en doet er alles aan om Mandy uit haar weg te krijgen. Haar overbeschermende vader wilt haar niet naar het feest laten gaan. Ze mag 'huiswerk' gaan maken bij haar vriendin, maar ieder half uur moet ze laten zien wat ze doet.

Mijn mening: De film is erg grappig en ik vind hem erg leuk. De verhaallijn is misschien nogal standaard, maar het idee met haar overbeschermende vader is wel erg grappig.

Cijfer: Een 8, hij is zeker leuk om eens te kijken.

The last song
Dit is een van mijn favoriete films. Ik vind hem vooral erg mooi. Ronnie is een opstandige tiener die boos is op haar vader. Ze ontmoet Will, en er bloeit wat op tussen hen. Ronnie krijgt een band met haar vader. Haar vader komt te overleiden. Oké, sorry, ik ben een beetje moe, maar ik wil dit artikel nog even afmaken, dus mocht je geintresseerd zijn kijk dan gewoon de film. :)

Mijn mening: De film vind ik gewoon erg mooi, ik vind dat je deze zeker moet kijken. En ik was vroeger een groot fan van Miley.

Cijfer: 9, echt 1 van mijn favorieten.


Mean Girls 2
Het gaat over Jo, die vaak van school is verwisseld. Ze word al snel leuk gevonden door jongens en krijgt wat met de stiefbroer van de gemene Mandy. Mandy en haar vriendin willen niet dat zei populairder word dan hen zijn en ze gaat om met Abby, degene die ervoor altijd slachtoffer was van Mandy's streken. Jo werd betaald door de vader van Abby. Mandy haalt allemaal gemene streken uit met Jo, als Jo dan alles weer goed heeft en het populairste meisje is veranderd Jo. Ze word hetzelfde als Mandy. Ze verliest haar vrienden als Mandy erachter komt dat ze bevriend werd met Abby omdat haar vader haar daarvoor betaalde.

Mijn mening: Erg leuke film
Cijfer: 8
 
Dit waren de films die ik als laatste zag. Ik vond ze alle drie erg leuk! En zeker het kijken waard. Ik heb ze alle drie gezien via tubeplus.me

3 opmerkingen:

 1. Die films heb ik ook alle 3 gezien. Leuke films!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar de Last Song!
  Heb zelf ook net mean girls 2 gekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mean Girls 2 heb ik ook gekeken, vind de originele alleen veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen