vrijdag 29 maart 2013

Favorieten Maart 2013

Het is raar hoe snel het gaat, want we zitten alweer bijna in de vierde maand van 2013. Dat betekend nieuwe favorieten. Ik vond het leuk om een video op te nemen, dus hier is een nieuwe video! Wat ik in de video wel vergeten ben om te zeggen is: fijne paasdagen!

Klik op meer lezen voor de producten.


De producten die je voorbij zag komen in de video:
- Essence colour & go 147 Miss Universe
- H&M Juicy Pear Bodysplash
- The body shop Body mist strawberry
- Dove beauty blossom voedende cremé
- Broear xpert vital oil
- Primark Double Dip lipbalsem
- Vaseline Aloe Vera lip therapy
- Lush Lemony Flutter
- MAC lovelorn lipstick - review
- MAC eyeshadow Jest
- Catrice camouflage cream
 
Doe jij al mee aan mijn winactie? Klik hier om mee te doen.
 

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie favorieten, die bodysplash van de H&M wil ik nog steeds aanschaffen! Je hebt wel een erg leuke blog! Ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen