vrijdag 8 maart 2013

Favoriete muziek van dit moment #3

Ik houd van muziek, dóh. Ik ken eigenlijk niemand die er niet van houdt, ze zullen er vast wel zijn. Maar bij die groep (of groepje) hoor ik overduidelijk niet. Het is alweer een tijd geleden dat ik jullie liet weten wat mijn favoriete muziek van dit moment is. Dus hierbij weer een artikeltje met mijn favoriete muziek van dit moment.
Tom Odell - Another Love


       
Matt Simons - With you


Avicii & Nicky Romero - I could be the one


Macklemore & Ryan Lewis - Thrift shop

One Direction - One way or another

The Script - If you could see me now

Pitbull ft Christina Aguilera - Feel this moment


Carly Rea Jepsen - Tonight I'm getting over you


Dit waren mijn favoriete liedjes wel, wat is jou favoriete nummer op dit moment?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten