maandag 11 maart 2013

Challenge: Stoppen met nagels bijten.

Ik wil het niet meer, ik wil mooie sterke lange nagels. Ik wil van mijn nagels afblijven, ik wil mijn nagels durven te laten zien. Ik wil mooie nagellak swatches voor jullie maken. Ik wil het gewoon niet meer, ik wil van mijn nagels afblijven. Dit heb ik al zovaak gezegd, ik weet het, maar nu ga ik er echt voor. Want ik wil het, en dan moet het me wel lukken. Ik ben zo klaar met nagelbijten. Het is ook nog is onhygiënisch en ziet er niet fris uit.

Tumblr_mj5m0930571rlrkqqo1_500_large
Een tip: Gebruik de zoekterm nagelbijten niet op google. That's shocking, bah. Nagelbijten is zo lelijk.

Ik ga nu echt me best ervoor doen, het gaat me lukken en ik houd jullie op de hoogte. Hebben jullie nog tips om er mee te stoppen? Ze zijn van harte welkom namelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten