maandag 18 maart 2013

Austin Butler

Yay, ik heb een nieuwe crush. Naast mijn crush op Justin Bieber & Munro Chambers is er nu ook nog Austin Butler. Yes, I'm fangirling. Als je the Carrie Diaries kijkt ken je hem als Sebastian Kydd. Ook heeft hij in iCarly & Zoey 101 gespeeld. Als ik mijn type jongen moet omschrijven, hoef je alleen Austin Butler op te zoeken.
 
Tumblr_mik39pjzsl1roki4vo1_500_large
Het kan dan ook niet anders dat hij een relatie heeft. Poor me! Hij heeft een relatie met Vanessa Hudgens van High School Musical. Austin is nu 21 jaar. In vrijwel alle series waar ik hem in gecheckt heb (Zoey 101, iCarly, The Carrie Diaries) speelt hij de perfecte jongen. Hij speelt in 1 aflevering van iCarly, namelijk die waarin hij gaat zingen in hun show en dat ze dan zijn stem aanpassen. In Zoey 101 vervangt hij Chase als James. Het vriendje van Zoey.


Oké lol, ik wou gewoon echt even iets schrijven hierover. Verder vind ik ook dat je The Carrie Diaries moet checken, because it's pretty awesomeeee <3
 
Mocht je het trouwens nog niet doorhebben, ik heb nu een intro bij mijn filmpjes en het intro muziekje is van Austin Butler.

 
 
En hier dan ook even de trailer van The Carrie Diaries.2 opmerkingen: