woensdag 27 maart 2013

Artikeltje van Wissal #1

Vanaf nu is er iedere woensdag een artikel van Wissal te vinden op liveasmelissa. Mocht je meer van haar willen zien of weten, kan je even naar onthegirlway.blogspot.nl gaan.

Hallo! Daar ben ik: Wissal. Mijn vorige blog is weg omdat ik het niet meer aan kon met school. Toch kon ik niet zonder bloggen en ik heb een tijdje geprobeerd huiswerk te maken op schema, wat prima werkte. Beautybam bestaat niet meer, maar ik ben terug met een nieuwe blog.

Ik mag iedere week een gast-artikel voor Melissa schrijven. Deze week heb ik twee schitterende looks voor jullie samengesteld!
 
Nieuwe look

Hierboven zie je een look die ik heb samengesteld van vrijwel alles dat ik in de h&m webshop tegenkwam. Alles wat me leuk leek klikte ik aan. Daarna liet ik dingen weg en koos ik kleuren die leuk bij elkaar stonden. Daar kwam dus deze look uit! Samen ben je aan deze look € 96,85 kwijt.

Nieuwe look

Voor de look die je hierboven ziet heb ik als basis alleen maar nieuwe artikelen gebruikt. Samen vind ik het een leuke look voor bijvoorbeeld een strandwandeling op een warme zomer- of lentedag. Het is te koud om te zwemmen, maar wel heerlijk weer om een wandeling te maken en met blote voeten over het warme zand te lopen. Hmmm, ik droom er al helemaal bij weg!

Hopelijk vonden jullie mijn artikel leuk om te lezen! Volgende week woensdag zal ik weer een artikel schrijven voor Melissa. Wil je meer artikelen van mij lezen? Ga dan naar onthegirlway.blogspot.nl en anders lees je volgende week woensdag meer!

1 opmerking: