zaterdag 16 februari 2013

Verzorg je lippennnn

Hierbij even een gastartikel van Joelle (zo noem ik haar), omdat ik het te druk heb vandaag om iets te schrijven.
 
Hoe verzorg je je lippen optimaal?
 
Hello! Ik ben Wissal van beautybam.tk en vandaag schrijf ik even wat voor Melissa! In dit artikel zal ik jullie vertellen hoe je je lippen optimaal kunt verzorgen!
 
1666723-8-1360615653751_large

 Er zijn een paar manieren waarmee je je lippen niet alleen lekker zacht laat aan voelen, maar ook gezond houdt. Want zeg nou zelf; Het is altijd fijn om je gezond te voelen, dus waarom zou je jezelf niet eens verwennen en je lippen ook eens onder handen gaan nemen?
 
Als eerst raad ik je aan om iedere dag een fijne lipbalsem te gebruiken. Eéntje die je lekker vind ruiken én smaken. Ben je een fan van lipsticks? (net als ik) Probeer dan altijd nadat je de lipstick eraf hebt gehaald je lippen eens lekker in te smeren met een fijne lipbalsem. Lipstick droogt je lippen namelijk snel uit. Een lipgloss is eigenlijk niet zo'n groot probleem, het heeft bijna hetzelfde effect als een lipbalsem, dus na het gebruik van een lipgloss, hoef je niet nog iets extra's te doen.
Dybznpqgphe_large

Probeer je lippen één keer per week te scrubben. Je kan een lipscrub kopen. Deze vind je bij verschillende drogisten, maar je kan hem ook zelf maken. Persoonlijk vind ik dat het beste, dan heb je ook geen gemiche rotzooi in je mond als het er perongeluk inkomt. Als je er zelf één wilt maken, kun je dit doen met boter en suiker. Het enige wat je nodig hebt is dus boter, suiker en een eventueel pakje om de overgebleven scrub in te doen. Hoe meer suiker je door je boter heen mixt, hoe grover je scrub!
 
Tumblr_mefvd4wzw41rlkqv0o1_400_large

Als je een scrub hebt, kun je beginnen met het scrubben van je lippen. Masseer het zachtjes in. Weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Er bestaan genoeg video's op youtube die je verder kunnen helpen! Na het scrubben zijn je lippen zijdezacht! 
 
Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt gehad!
 

1 opmerking: