dinsdag 5 februari 2013

Verliefd op Ibiza

Ik ben zaterdag naar de bioscoop geweest, daar heb ik de film 'Verliefd op Ibiza' gezien. Deze film wou ik heel graag zien. Vooral door de personen die erin spelen (Marly van der Velden, Gigi Ravelli, Jim Bakkum, Marius Gottlieb, Jasper Gottlieb, Kim Feenstra, etc.) Dus ging ik gezellig naar de bioscoop met mijn mams. Willen jullie weten wat ik ervan vond? Klik dan vooral even op 'Meer lezen.' 
De film is nu nog geen week te zien in de bioscoop, maar toch hoorde ik wel al heel wat verhalen dat dit een superleuke film is. Ik was benieuwd. De film heeft meerdere verhaallijnen. Zo heb je de broertjes Boyd en Dylan die bekend willen worden met hun cd. Je hebt Elza en Kevin die als een verliefd stel Elza haar verjaardag gaan vieren op Ibiza. Als Kevin verliefd word op Lizzy. Je hebt de half zusjes Sara en Bibi. Sara die gaat met Pim en Bibi die het bed in duikt met Pim. Je hebt Lex die verliefd word op Jackie, die hij nog kent van vroeger. Je hebt Lars die verliefd word op de oudere Irma.

Dit waren wel de verhaallijnen. Zelfs Pip Pellens speelt een kleine rol in de film. Ze is de dochter van Irma. En Kimberly Klaver is de vriendin van de verwende Elza.

Ik vond het een erg leuke film, maar ik raad je wel aan om niet op een zaterdag avond te gaan. Want jeetje wat was het druk. Dat is het jammere van de bioscoop. Mensen die mee lachen met de film, mensen die gezellig aan 't zoenen zijn achter je, etc. Ik kijk liever een film op de bank.

Ik vind trouwens niet dat het echt een must have is om te zien. Maar mocht je toch nog een film willen zien, dan is het wel erg leuk om naar deze te gaan.

Doe jij al mee aan mijn winactie? Klik hier om mee te doen. 

3 opmerkingen:

  1. hahaha, lijkt me wel een hele leuke film !
    En ik kom jou overal tegen hahaha eerst gSm en nu hier ! super leuk dat je ook een blog hebt.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen