donderdag 21 februari 2013

Opgemaakte producten #2

Ik ben geen echte opmaker, als iets bijna op is, denk ik: 'Laat ik een andere pakken, dan gaat deze tenminste niet op' Maar ik doe mijn best om daar mee te stoppen, en voortaan eerst dingen op te maken. Ik heb redelijk wat opgemaakt. Dit zijn de dingen die ik in Januari/Februari opgemaakt heb.

Je ziet op de bovenste foto de spulletjes die ik onder de douche opgemaakt heb. Het is niet zo dat ik geen douchegel of whatever opgemaakt heb, alleen mijn moeder gooit alles gelijk weg, dus ik heb de kans niet om het aan jullie te laten zien. Wat je hier ziet zijn dus puur de dingen die alleen ik gebruikt heb. Je ziet links een miniatuur uit de glossybox, het is de douchegel van Molton Brown. Oh my gosh, wat ruikt die douchegel lekker! Dan zie je in het midden nog een miniatuur uit de glossybox. Namelijk de color shampoo van Indola. En links zie je van Sence een fruit shampoo. Of eigenlijk 2 in 1, maar ik heb hem gebruikt als shampoo.
Dan heb ik 3 fullsize deo's en 1 mini deo opgemaakt. Links naar rechts: Dove beautyfinish - Dove Hair minimising - 8x4 party fever - 8x4 Soft Kiss 

Dan wat gezichtsproducten. Van links naar rechts: Kruidvat gezichtlotion - Kruidvat Nachtréme - The Body shop Tea Three skin clearing tonic. De tonic is erg fijn, en de gezichtlotion heb ik al op nieuw gekocht. De gezichtslotion vind ik erg fijn om te gebruiken wanneer ik een foutje gemaakt heb, bijvoorbeeld als mijn mascara is uitgeschoten.

Ik heb 2 labello's opgemaakt. Namelijk Soft Rosé en Olijf & Citroen. Ik vond ze allebei erg fijn en van Soft Rosé heb ik er nog één liggen. Olijf & Citroen heb ik volgensmij ooit is in Duitslang gekocht.
 
Dit waren de producten die ik deze 2 maanden opgemaakt heb. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Klik hier voor de uitslag van de winactie.


2 opmerkingen: