zondag 17 februari 2013

Nieuwe aflevering(en) degrassi!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten als je mij al een tijdje volgt is dat ik een Degrassi addict ben. Net zoals dat ik ook verslaafd ben aan Pretty Little Liars. Welk cadeautje is er nu dan mooier dan nieuwe degrassi afleveringen op mijn verjaardag! Nu ik een nieuwe laptop heb, die ik voor mijn verjaardag kreeg, kan ik nog beter leuke series zien. Soms heb ik gewoon zo'n moment dat ik mijn mening over iets moet delen, lees hier mijn mening en zie mijn favoriete afbeeldingen van degrassi.
Tumblr_m24etncega1qbk0b8o1_500_large

LEES DIT NIET ALS JE DE AFLEVERING NOG WILT ZIEN
In de eerste aflevering (episode 31 eigenlijk) van seizoen 12 is te zien hoe Campbell jaloers wordt en Zig slaat. Daardoor is Maya boos op hem. Campbell zit er door heen en Mike is ook nog is boos op hem omdat hij niet wilt trainen. Mike wilt graag met Allie uit, maar Allie wilt niet met hem uit nadat hij zich zo heeft gedragen tegenover Camp. Campbell gaat naar Maya toe en maakt het goed. Ze zouden samen gaan lunchen bij school. Camp wacht daar als Zig langs komt. Zig zegt hem dat als hij van Maya houdt hij bij haar weggaat. Dat doet hij. Hij maakt het uit. Dat vind ik zo stom, ze zijn zo schattig samen.
 Tumblr_mianluultv1r1vwv1o1_500_large
 
Als je mij kent weet je dat ik een zwak voor Eli heb. Hij is zo freaking schattig en I just like him. Je ziet hoe hij samen met Clare een kluisje gaat delen en dan perongeluk haar dagboek leest. Daar leest hij dingen in over Jake en dan komt Clare erachter en wordt boos.
 
Tumblr_mcqk9sww7w1rzpffzo1_500_large
 
Ik hou echt van degrassi. Echt echt echt. In Nederland word het trouwens nog niet uitgezonden, ik kijk het altijd via tubeplus.me. Wanneer de tweede aflevering komt weet ik niet precies.
Tumblr_mhlq9hjnzy1rs7fqyo2_1280_large

Geen opmerkingen:

Een reactie posten