zaterdag 23 februari 2013

My life in pictures #3

Instagram is echt mijn favoriete app. Mijn mobiel was een paar dagen weg omdat het scherm gemaakt moest worden. Maar dat heb ik natuurlijk gelijk weer goed gemaakt op instagram. Om de 2/3 weken komt er een artikel online met mijn foto's! Je kunt me ook volgen op instagram: @xkusmelissa. Alle foto's zijn gemaakt met mijn mobiel/iPod, vandaar de kwaliteit.
Deze koekjes zijn deliciousss <3


Ik houd van deze toetjes.
 
Even met Diva knuffelen. Diva is mijn cavia trouwens.
 
Mijn nieuwe laptop gekregen van mijn ouders en opa en oma's voor mijn verjaardag :)
 
 Mijn oma was mijn valentijnnn.
 
Mijn look op mijn verjaardag.
Yes, it was my birthday.
 
Dit is gewoon een foto. Maar ik twijfel wat leuker bij die broek staat, wit of zwart?
 
Dit is mijn cijfer van mijn wiskunde proefwerk en ik ben er blij mee want hij ging slecht, echt freaking slecht guys. Ik rekende echt op een 6.
 
Gezellig wokken met lieve vriendinnetjes voor een vriendin d'r verjaardag.
 
Even een foto met een lief vriendinnetje maken (eraf geknipt, omdat ik niet weet of ze het goed vind als ze op mijn blog staat) omdat de pauze's bij ons op school zo verschikkelijk saai zijn.
 
Papiotten in mijn haar omdat ik krullen wou en nog steeds wil. Maar mijn krultang is echt een beetje op, dus ongeveer een uur geleden heb ik een nieuwe besteld. Daar zal ik waarschijnlijk nog wel een artikel over schrijven.
 
En dit is het resultaat!
 
En nog een pic van de voorkant. Wat vinden jullie leuker bij mij? Krullen of stijl haar?
 
Dit waren de foto's van deze keer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, ik vind het in iedergeval altijd superleuk om ze met jullie te delen!
 
 
 


1 opmerking:

  1. Die broek die je aan hebt, waar je bij schrijft: 'Ik weet niet wat er leuker bij staat, zwart of wit' die heeft een vriendin van me ook! =)

    BeantwoordenVerwijderen