donderdag 7 februari 2013

My life in pictures #2

Twee weken geleden deed ik dit voor het eerst, en daar werd heel leuk op gereageerd. Genoeg redenen om het weer te doen. Ik ga proberen om dit iedere donderdag (om de 2/3 weken te doen). Een kijkje in mijn leven. Alle foto's zijn van instagram en gemaakt met mijn mobiel. Vandaar dat de kwaliteit niet al te goed is.
Mijn slapende hond.

Ik was klaar voor een dagje Den Haag. Ready to go.

Dit krijg je als je mij en Amber veelste lang in de kou en met sneeuw op de randstad laat wachten. We kwamen daar aan en hij reed net weg. Met de sneeuw had die nogal vertraging, dus daar stonden we dan.

De foto is nogal donker, maar deze broek kocht ik bij de newyorker met sterretjes! And I like it. 

Ik had een hele zak met kersen snoepjes, die in 2 dagen op waren.

Met mijn nieuwe broek, ik moet alleen nog iets vinden wat er mooi bij staat.

Ik fietste naar huis met zon en een prachtige blauwe lucht! Daar maak je mij nou blij mee.

Ik heb heel erg veel films gezien de afgelopen tijd waaronder the notebook. Een prachtige romans, al bevalt het einde me niet zo.

Ik liet Luna uit met een heerlijk zonnetje. Ik had alleen een dikke trui aan, maar dat is al beter dan een dikke winterjas.

Paaseitjes zijn lekker.

Max Schneider <3 Hij zingt echt freaking goed en is een youtuber, like.

Mijn kamer had nodig een grote verandering nodig en een opruiming bovendien. Dus hierbij, dat deed ik. Ik zag deze tip al bij veel 'room tours' en nu eindelijk had ik een leuke pot waar ik iets in kon doen. Het werden samples, uit bijv. de glossybox. 

Ik lag nog in mijn bedje, me te vervelen, ziek zijn is zoooo saai.


Hier besteed ik de laatste dagen echt teveel tijd aan, vooral op school. Want school is zoo verschikkelijk saai.

Ik wist echt niet welke film ik moest kijken. En dan te bedenken dat er beneden nog veel meer keus lag. Ik heb uiteindelijk Letters To Juliet gekeken. 

Dit waren de foto's voor deze keer. Een klein kijkje in mijn leven dus. Doe jij al mee aan mijn winactie? Zoniet, klik hier om mee te doen. Meedoen kan tot 17 Februari 2013.2 opmerkingen: