dinsdag 26 februari 2013

MAX moisturizing lipgloss

Misschien begin ik wel een beetje fan te worden van de action make up. Het is zo lekker goedkoop en de kwaliteit is lang zo slecht nog niet. Zo verkopen sinds een tijdje ook deze lipgloss. Ze worden per 2 verkocht. Ik weet niet welk setje dit is. De lipglosses hebben namelijk gewoon aparte namen.
 

Dit zijn de kleuren 10 Paris Pink en 28 Broadway Red. Een roze kleurtje en een rode. Beiden redelijk opvallend. Je betaald voor deze twee €0,89 cent. C'ommon, daar kan je ze niet voor laten liggen toch? De verpakking vind ik trouwens best leuk. Op de foto zie je niet de hele dop, maar die is gewoon zwart. Toch vind ik de dop wel een beetje lomp staan.

 
De glosses bevatten geen aparte spons. Maar dat is niet erg, want zulke sponsjes werken prima! De lipglosses bevatten ieder 3 gram, wat een beetje apart is. Want het lijkt mij dat daar ml moet staan. De meeste lipglosses bevatten namelijk zo'n 5 ml.
 
 
De lipgloss ruikt erg lekker! Best wel zoet, dat vind ik toch wel een pluspuntje. Verder ruik je de geur verder niet als je hem eenmaal op hebt. De foto's hieronder zien er misschien een beetje raar uit, dat vind ik ook. Ze staan van groot naar klein, maar blogger heeft geen zin om mee te werken en wil de onderste foto's niet groter maken. Hij vind het ook niet zo leuk om de bovenste foto weer kleiner te maken, mijn excuses. 
 
Op de bovenste foto draag ik niets op mijn lippen. Op de middelste foto draag ik Paris Pink en op de onderste draag ik Broadway Red. Ik vind Broadway red, iets te rood. Dat staat me niet zo. Maar Paris Pink vind ik erg mooi! De kwaliteit is trouwens prima, ze blijven best goed zitten, maar een paar keer bijwerken kan geen kwaad.
 
De lipglosses zijn natuurlijk te koop bij de action, voor €0,89 cent.2 opmerkingen:

  1. Mooi review. En zeker niet verkeerd voor die prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor de prijs vind ik ze er heel goed uitzien. Vooral het rode kleurtje vind ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen