zondag 24 februari 2013

MAC Lovelorn lippenstift

Je legt er wat meer geld voor neer, maar je krijgt wel een prachtige lipstick er voor terug. Ik liep de bijenkorf in en kwam er met 2 mooie producten van MAC uit. Ik kocht ook nog een oogschaduw in de kleur Jest. Ik wou een niet te opvallend kleurtje lippenstift, de laatste tijd kwam ik steeds thuis met opvallende kleuren voor op mijn lippen. Laat dat deze keer anders zijn.Ik koos dus de kleur Lovelorn, zoals je waarschijnlijk in de titel al had kunnen lezen.  Dit is een vrij zacht roze kleurtje. Hij valt niet heel erg op, en is best subtiel. Wat ik erg mooi vind voor overdag. Een echte nude kleur is het niet. De kleur geeft een mooie glans af en past eigenlijk bij iedere look.

Hier zie je de kleur op mijn lippen, de lippenstift is heel subtiel. Hij blijft prima zitten, de lippenstift is erg zacht en je brengt deze dus makkelijk aan. Ik ben tevreden over de lipstick. Het is een erg mooie kleur, en I like it.

De lippenstift kost €18,50 en is te koop bij o.a bijenkorf in de MAC counter.

Wat vind jij van dit kleurtje?4 opmerkingen: