vrijdag 8 februari 2013

Hema stash flash

Vandaag mijn Hema stash flash. Ik wil binnenkort ook een nog eens mijn gehele stash filmen, laat maar even weten of jullie dat willen zien. Een stash flash is een klein deel van je complete stash. Bijvoorbeeld van een merk. Hierbij zien jullie dus de dingen die ik van Hema heb. Het zijn niet superveel producten, maar het is wel mijn hema stash. (:
Op de bovenste foto zagen jullie al de lippenstiften, laten we daar dan ook gelijk mee beginnen. Ik heb 3 lippenstiften van de Hema. Miss Helen is het merk dat de hema vroeger verkocht. Daarvan heb ik kleur 193,  verder heb ik kleur 02 en 01. Klik hier voor revieuws.

Dan heb ik ook 2 hele oude oogschaduw palettes van de hema. Of eentje is eigenlijk van miss helen. Rechts is 06 Metallic Shine eyeshadow cream. Zoals de naam al zegt is het dus een palette met creamy eyeshadows. En links zie je 03 trio eyeshadow van Miss Helen. 

Ik heb vier nagellakjes van de Hema. Hema heeft zulke leuke namen voor hun producten - not - Ik heb twee kleine lakjes en twee grote. Van links naar rechts: nummer 826 - diamond 10 - nummer 10 - nummer 08

Dan als laatste make up product heb ik een mascara, namelijk de mascara waterproof 3D effect. Maar waar ik net pas achterkwam is dat ik één lipliner van de hema helemaal vergeten ben. Sorry! 

Als allerlaatste heb ik nog een make up remover. Deze gebruik ik bijna nooit want het is een olie en dat vind ik gewoon niet fijn in gebruik. Je ziet hier trouwens nogal duidelijk dat ik op mijn franse boek heb gefotografeerd, oeps!

Dit was mijn hema stash flash (+ een vergeten lipliner), ik hoop dat jullie het leuk vinden. Doe jij al mee aan mijn winactie? Klik hier om mee te doen. Meedoen kan tot 17 Februari 2013.
5 opmerkingen: