maandag 25 februari 2013

Get ready with me (school versie) ♥

De 'Get ready with me' filmpjes zijn je vast niet ontgaan. Ik wou er graag nog één opnemen, maar voor school heb ik normaal geen tijd. Ik had een dag dat ik pas 11 uur begon, genoeg tijd om te filmen dus! Dit is dus mijn school versie, misschien dat er nog wel meer versies komen. Dat zie ik nog wel. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. 
Klik op 'Meer lezen' voor de producten die ik gebruikt heb.
Gebruikte producten:
-  Kruidvat Dagcremé 
- Catrice Infinite Matt 010 Light Beige
- Essence Make up sponge
- Batiste Dry shampoo blush
- Catrice camouflage cream 010 Ivory
- Essence Stay Natural concealer - review
- MAC blush Dainty - review
- Essence shimmer powder 01 Bella's Secret - review
- Sephora poeder 20 Clear Light
- Catrice Revolutair palette
- Essence gel eyeliner 01 Midnight in Paris
- Catrice absolute eye colour 340 Ooops.. Nude did it again
- Elf Ethereal palette
- Yves Rocher lash plumping mascara
- Rimmel apocalips 101 Celestial
- Zwitsal haarlotion4 opmerkingen: