woensdag 27 februari 2013

Favorieten Februari

We zitten alweer bijna in Maart. Mijn verjaardag is geweest, en we gaan gewoon al naar de derde maand van 2013. Het gaat best snel. Hierbij alweer mijn favorieten producten van Februari!
 

Als eerste de puistjes patchs van de action. Deze werken echt, toen ik deze kocht, verwachtte ik er echt niets van. Maar inmiddels is dit al mijn 3de doosje, geloof ik? Niet je hele puistje is weg, maar hij is wel een stuk kleiner na dat je hier een nachtje mee geslapen hebt.
 
 
Dit zit er misschien een beetje raar uit, maar dit is de binnenkant van de bodybutter van the body shop. Natuurlijk had ik ook foto's gemaakt van de verpakking, maar die mislukte. Je ziet de verpakking wel op de foto met alle producten. Whatever, het is een superfijne bodybutter en deze maand heb ik de bodem geraakt, boeh!

Dan een poeder van Sephora, deze is superfijn! Dat zie je ook wel, stomme panporn. Ik word echt verdrietig van panporn. Gelukkig heb ik nog wel andere poeders liggen die ik kan pakken.
 
Dan deze lipbalsem van NYC. De appeltjes lipbalsem, welbekend. Ik schreef al eens een revieuw over de rode versie, maar op mijn verjaardag kreeg ik Pink Lady. Superfijn! Al ruikt Big Apple Red wel lekkerder.
 
Dan de foundation van Catrice, deze is gewoon erg fijn. Enorm jammer dat die uit het assortiment is gehaald!
 
De zit zapper van elf. Een raar product eigenlijk, maar slecht is die niet. Je bent wel continu aan het smeren ermee, maar je puistjes worden wel kleiner van dit spul en dat voor 1 euro.

Een nieuw assortiment van Essence of Catrice is altijd leuk (tenzij er fijne producten uitgaan foundation), maar deze fijne lip cream kregen we er voor terug. Dit is 01 Velvet Rose. Ik vind hem erg mooi!

Dan een oogschaduw van MAC, in de kleur 'Jest.' I like it. Ik vind het echt een hele mooie kleur!
 
Het parfum dat ik deze maand waarschijnlijk het meest gedragen heb, is dit parfum van Rihanna. Deze ruikt zo lekker.
 
Dan mijn MAC blush in de kleur Dainty. Hier ben ik na 2 maanden nog zo blij mee. Ik heb hem bijna elke dag gebruikt, er zijn bijna geen dagen geweest dat ik een ander heb gepakt.

Deze eyeliner van Sephora is erg fijn! Je kunt hier makkelijk een smal lijntje boven je oog mee trekken en laat ik nou net van de dunne lijntjes zijn. Dat vind ik gewoon het mooist.
 
Last but not least, de Maybelline color tattoo in de kleur 35 On and On bronze. Een supermooi brons kleurtje, I like it.
 
Dit waren mijn favorieten van Februari 2013. Wat zijn jou favorieten deze maand?

3 opmerkingen: