donderdag 14 februari 2013

EOTD - Valentine's day

It's valentine's day. Niet dat ik een valentijn heb of iets aan valentijn doe. Het leek me toch leuk om er iets kleins mee te doen. Vandaar dus een EOTD, gebasseerd op valentijn. De look is lekker roze en gemaakt met het goedkope oogschaduw palette van de action. Zoals je ziet zijn de kleuren dus echt wel goed gepigmenteerd.
Hieronder zie je nog een foto met mijn oog open. Ik zou deze look niet zomaar naar school dragen. Maar spelen met make up is leuk C:


Zoals ik al vermeldde is de look gemaakt met het action palette. Klik hier om naar het revieuw daarover te gaan. Verder gebruikte ik een eyeliner van Sephora. En een mascara van Yves Rocher.

Je kunt nog 5 dagen meedoen aan mijn winactie. Klik hier om mee te doen. Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne valentijns dag. 

2 opmerkingen: