woensdag 6 februari 2013

EOTD - Amanta Bruna

Waarom zijn mijn looks altijd met bruin? Ik moet echt wat meer kleur gaan gebruiken. Maar ik vind bruin gewoon erg mooi in looks. Dus ik denk dat ik het er maar mee moet doen. Het lijkt me trouwens leuk om eens een fototutorial te maken. Laat maar even achter wat je daar van vind. 

Ik ging uit eten met mijn familie omdat mijn opa en oma 55 jaar getrouwd zijn. Ik wou een opvallende look, maar niet te opvallend, hij is niet precies hetzelfde omdat ik deze foto een dag later maakte, puur voor dit artikel. Ik was namelijk te laat, dus had geen tijd meer om een foto te maken voor mijn blog. Dus heb ik de look net maar even opnieuw gemaakt. Maar hij was eigenlijk iets donkerder. 


Hierboven zie je de look precies, de look is eigenlijk prima overdag te dragen.

De producten die ik gebruikt heb zijn:
Maybelline Color Tattoo 35 On and on bronze - revieuw
Essence color & shine 11 mercurius
Catrice palette 030 OMG I want that
Yves Rocher Plumping mascara

Doe jij al mee aan mijn winactie? Klik hier om mee te doen. Meedoen kan tot 17 Februari 2013.

1 opmerking: