vrijdag 1 februari 2013

Catrice stash flash

Vandaag laat ik jullie mijn catrice producten zien. Opzich valt het best mee, hoeveel ik heb van catrice. Want op de een of andere manier trekt essence mijn aandacht altijd meer. Een stash flash is gewoon een deel van mijn stash die ik aan jullie laat zien. Ik hoop dat jullie mijn catrice stash leuk vinden. Binnenkort wil ik nog mijn hele stash opnemen. Laat maar even weten of jullie dat leuk vinden.
Laten we beginnen met de nagellakjes. Ik heb er acht. De nagellak was nogal moeilijk om helemaal mooi op de foto te zetten, sorry dus daarvoor. De nagellak van Catrice vind ik altijd wel fijn. 

Bovenste rij, van links naar rechts: 450 Sand Fransisco, 330 Forget me not, Million styles return of space cowboys, 030 Meet me at coral island
Onderste rij, van links naar rechts: 200 From Dusk to Dawn,740 King of Greens, 880 No snow patrol, 410 Pool Party at Night

Ik heb maar 3 lip producten van Catrice. Een lipgloss en twee lip sticks. Ik ben over alle drie niet super excited. Naar mijn mening is de lipgloss te plakkerig, smeert de lippenstift niet fijn genoeg, en komt van de lipglow te weinig kleur. Nu voel ik me een zeikerd.
Van links naar rechts: Lip appael 140 Juri is GAGArin, Ultimate colour 130 Frozen Rose - revieuw, Ultimate lip glow.

Dan gaan we verder met de gezichtsproducten. Ik heb twee foundations, in andere kleuren. De een kan echt alleen gebruiken in de zomer, en de ander is meer geschrikt voor de winter. Het concealer palette is erg fijn, en de blushes zijn opzich ook prima.
Blushes, van onder naar boven: Defining Duo blush 030 Pink grapefruit shake, defining blush 050 Apropos Apricot. Foundations, links naar rechts: Infinite matt 040 Bronze beige, Infinite matt 010 light beige. Concealer: Allround concealer palette

Dan als laatste de oogschaduws. Een aantal mono's en kleine palettes. De pigmentatie van Catrice vind ik wel prima. Zeker voor de prijs die je betaald.
Bovenste rij, van links naar rechts: Revolutaire smokey eye palette 01 Toxic Combination, Absolute eye colour palette 030 OMG I want that, Absolute eye colour palette050 Twinkle in the eye - revieuw

Onderste rij, van links naar rechts: Intensif'eye 020 Charly's Chocolate Factory, Absolute eye colour 340 Ooops.. Nude did it again, Absolute eye colour 320 Dalai Drama, Absolute eye colour 270 Grey's Philosophy.

Dit was mijn gehele catrice stash. Zit er iets bij waar je nog een revieuw van wilt zien? Let me know. 4 opmerkingen: