woensdag 20 februari 2013

Catrice Multi Colour Blush 060 Strawberry Frappucino

Vandaag weer is wat beauty. De laatste paar dagen heb ik het nogal druk gehad + dat ik ziek ben. Over beauty artikels doe ik altijd wat langer, vandaar dat er dus vooral lifestyle artikels online zijn gekomen. Hierbij een revieuw van de catrice Multi colour blush.
 

 Ik kreeg deze blush voor mijn verjaardag van een vriendin. Ik vind de verpakking erg leuk. Vrij basic, maar de kleurtjes maken het leuk. De blush bevat vier verschillende kleuren, die je zowel apart samen kan gebruiken. 
 
 Ik kreeg de kleur Strawberry Frappuchino, een + punt aan catrice vind ik de leuke namen die hun producten krijgen. Het is zo saai als een merk hun product alleen een nummertje geeft. 
 De kleuren bevatten los erg weinig pigment, jammer. Al is het ook wel weer fijn omdat je dan niet zo snel op een clown lijkt. Gelukkig bevatten de kleuren samen wel een mooi lief roze kleurtje zonder shimmer.
 

 
Op je gezicht komt de kleur wel erg goed over, en daar moet je dan ook een beetje mee oppassen. Want het lijkt mij dat je er niet wilt uitzien als een clown. Als je dat wel wilt, moet je dat natuurlijk lekker doen.
 
Hij is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €3,99
 
 

 
 

4 opmerkingen:

  1. Mooie blush!

    Jouw opmerkingen zijn geniaal soms melis! "Als je dat wel wilt, moet je dat maar lekker doen." Haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie blush zeg! Leuke blog heb je! Het lijkt me super om elkaar te volgen.Ik volg je in elk geval.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen