zondag 10 februari 2013

Blog tag

Deze tag zag ik voorbij komen bij Ingeborg. Bij deze tag komen jullie meer over mijn blog te weten. Want de hele tag gaat namelijk over het bloggen. Vind je het leuk om hem ook te doen? Doe dat dan ook zeker.
Tumblr_mhquylt4qx1rchbgmo1_500_large
foto komt van weheartit.com
Hoe lang bestaat je blog al?
Op 26 Februari bestaat mijn blog precies een half jaar. Want op 26 Juli 2012 postte ik mijn eerste artikel hier! (: Als ik mijn eerste posts teruglees vind ik dat mijn blog zeker vooruit gang gemaakt heeft.

Hoeveel tijd per dag besteed je aan je blog?
Redelijk veel, sommige dagen meer als anderen. Omdat ik vooruit werk, soms besteed ik dus ineens zo'n 4 uur aan mijn blog en de andere keer misschien maar 10 minuten. Ik check mijn blog sowieso iedere dag. Ik lees alle reacties en houdt mijn statistieken bij. Met een filmpje ben ik meestal ook wel lang bezig. Eerst opnemen, dat duurt circa 20 minuten. Daarna bewerken, laten we zeggen dat dat minstens zo'n driekwartier kost. Bij looks moet ik ook nog een voice over opnemen en eronder zetten. Dan mijn video uploaden. Qua artikelen verschilt het heel erg hoeveel tijd ik eraan kwijt ben. Als ik foto's & swatches enzo moet maken ben ik daar uiteraard langer mee bezig. 

Weten mensen in je omgeving dat je blogt? 
De meeste niet, nee. Ik ben bang voor onbegrip. De mensen die zelf ook in het 'blogwereldje' zitten snappen het, maar geloof me dat niet iedereen het snapt. Op een dag zullen mensen er achter komen, en misschien wordt er juist heel leuk gereageerd, je weet het nooit. Op dit moment weten twee vriendinnen het, waarvan één echt heel enthousiast erover is, en me ook graag helpt. En mijn beste vriend weet het, die ook ontzettend enthousiast reageerde. Ik vind het leuk en ik wil me minder aantrekken van anderen hun mening. Ik moet doen wat ik leuk vind. 
Tumblr_mhrchqo38j1s1wup4o1_500_large
foto komt van weheartit.com

Hoe ben je op het idee gekomen op te gaan bloggen?
Schrijven vond ik altijd al best leuk, en zo'n jaar geleden heb ik ontdekt dat ik echt obsessie had voor make up en alles wat daarmee te maken had. Ik volgde een aantal blogs en ik had uiteindelijk zoiets van, dit wil ik ook, op deze manier kan ik mijn passie voor beauty kwijt. 

Wat vind je het leukste aan je blog? 
Dat mijn blog vooruit ga, en ik voel me goed wanneer ik eraan werk. Of wanneer ik een leuke reactie krijg, iedere reactie maakt me blij. Ik hoop dat in het vervolg mijn blog nog veel gaat groeien en ik hoop op meer contact met anderen beautybloggers. 

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik heb best veel fantasie, een tijdje lang is die weggeweest omdat in mijn ogen de zon gewoon niet meer scheen. Maar nu is mijn fantasie weer helemaal terug. Als ik iets zie of als ik gewoon dagelijkse dingen doe duiken vaak ideeën ineens op. Ook krijg ik soms inspiratie van anderen blogs.

385036_10150486285948915_1285515955_n_large
foto komt van weheartit.com

Heb je wel is geen tijd of zin om te bloggen? Hoe los je dit dan op?
Soms heb ik wel is een dag dat ik geen inspiratie heb en dan denk ik: '' Zal ik een dagje overslaan? '' Het eerste woord dat dan opkomt is NEE. Soms heb ik meer zin om te bloggen, als anderen dagen. Maar écht geen zin heb ik eigenlijk nooit. Als ik weet dat ik geen tijd heb, dan werk ik een paar dagen vooruit op een dag waarop ik wel tijd heb (:

Dit was de tag alweer. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Als je hem overneemt laat dan vooral even een berichtje achter met jou antwoorden. Want dat vind ik leuk om te lezen! 

Doe jij al mee aan mijn winactie? Klik hier om mee te doen. Meedoen kan 17 Februari 2013. 


3 opmerkingen: