maandag 11 februari 2013

Action 18 color palette 03 nude

De action heeft een groot palette uitgebracht. Die móest natuurlijk mee, al helemaal voor de prijs die je betaalt. Want dat is echt niets. Per oogschaduw nog geen 15 cent. Top or flop? Klik snel verder voor mijn revieuw. 
De verpakking is gewoon strak, ik vind de verpakking niet heel goedkoop overkomen. Als je het palette opent heeft hij een grote spiegel, twee sponsapplicators en 18 kleurtjes. Echt een nude palette vind ik het overigens niet. Het palette bevat ook roze en wat blauw. Er zijn drie verschillende palettes, dit is 03 Nude. 


Ik ben onder de indruk! De kleuren zijn echt goed gepigmenteerd. Misschien zelfs wel beter als sommige essence/catrice oogschaduws. Die nogal verschillen in pigmentatie. Maar dit palette is verrassend goed gepigmenteerd. Hieronder kan je van alle drie de rijen de swatches zien.

 Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met de oogschaduws. Ze zijn fijn te gebruiken, ze bevatten wel wat fall out, maar de oogschaduws zijn ook heel erg kruimelig.

Zoals je ziet, de oogschaduws zijn erg kruimelig, want zo zagen ze er in het palette uit nadat ik ze één keer gebruikt had. 

Ik raad je deze oogschaduws wel echt aan. Je betaalt voor dit palette €1,49. Voor de prijs is de kwaliteit echt super! 

Doe jij al mee aan mijn winactie? Klik hier om mee te doen. Meedoen kan tot 17 Februari 2013.

5 opmerkingen: