vrijdag 25 januari 2013

Shoplog Catrice en Essence 50 % korting

De meesten hebben waarschijnlijk al flink ingeslagen met de kortingen van Essence en Catrice. Ik heb me ook even laten gaan bij de kortingen. Als je het zo allemaal bij elkaar ziet valt het nog best mee. Zie hier mijn aankoopjes. Wil je nog ergens een revieuw van zien? Laat dat dan even achter in een reactie.     
                          

Zoals je op de bovenste foto al ziet, kocht ik twee oogschaduwpalettes. Van de linker heb ik al een revieuw online gezet. Klik hier om daarheen te gaan. Links zie je 050 Twinkle In The Eye, en rechts zie je 030 OMG I Want That!
                          
Hier zie je de swatches. De kleuren zijn redelijk goed gepigmenteerd. Behalve de grijs en de higlighter uit het linker palette. Normaal kosten deze palettes €4,60 per stuk, en nu kosten ze dus €2,30 per stuk.
                         
Dan kocht ik ook 3 mono's van Essence. Ik koos de kleuren 45 Back To Khaki (linksboven), 52 Olive Garden (rechtsboven) en 30 Happy Hour (onder)
                         
Dit zijn de swatches. Onder is Back To Khaki, in het midden Olive Garden en boven Happy Hour. De oogschaduws kosten nu per stuk €0,85 

Dan kocht ik ook de Infinite Matt foundation. Een erg fijne foundation die ik ook al in een andere kleur had. Helaas is die kleur te donker en al helemaal in de winter. Dus nu heb ik even de lichtste kleur 010 Light Beige gekocht. Jammer, dat deze uit het assortiment gaat. Deze foundation kost normaal €6,60 en nu dus €3,30.

Dan kocht ik ook dit mooie lakje. Het is een donkerpaars kleurtje en ik vind het wat mysterieus hebben. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik hem zo mooi vind. Dit is de kleur 200 From Dawn To Dush. De nagellakjes kosten met de korting nog maar €1,35

                             
Dan deze lipgloss van Catrice. Ik ben de laatste tijd weer wat meer van de lipgloss. Dat kleverige gevoel vind ik eigenlijk juist wel weer grappig aanvoelen. 

Ik vind de kleur een beetje raar. GAGArin? De lipglossen kostten nu €1,95

Dan kocht ik 1 product zonder korting en dat is deze blush van Catrice. Ik vind hem erg mooi.

                            
Hier zie je de lichte glitters die erin zitten beter. Dit is 050 Apropos Apricot. De blush kostte €3,59

Dit waren mijn aankoopjes. Heb jij al ingeslagen bij de sale? Zoja, wat waren jou aankoopjes? 

1 opmerking:

  1. Ik ben fan van die foundation van Catrice, erg jammer dat die er uitgaat. Je hebt lekker geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen