donderdag 3 januari 2013

Opgemaakte producten

Ik ben niet zo'n opmaker, als ik merk dat iets bijna op is, pak ik liever een ander product om daar mee verder te gaan. Ik houd er niet van om iets weg te moeten gooien. Maar hierbij toch een opgemaakt artikeltje voor jullie. Dit zijn niet mijn opgemaakte producten van één maand, nee van zo'n half jaar. Het zijn best veel producten, maar als je kijkt naar hoelang ik er over gedaan heb, valt het best mee.

De foto's zijn wat donker geworden, sorry daarvoor. Maar het licht werkt niet erg mee op dit moment. We beginnen met de make up. Ik maak bijna nooit make up op, maar het gebeurt wel eens. Zo zie je op de foto een lippenbalsem van de Claire's. Dit is de smaak 'Ice cream'. Ik weet niet of deze nog te koop is, het is al een tijd geleden dat ik deze kocht. Daarnaast zie je een mascara staan van essence. Dit is de 'No Limits volume mascara waterproof.' Opzich een prima mascara. Dan zie je een concealer van miss sporty. Deze concealer heb ik zelfs een keer opnieuw gekocht, omdat ik hem heel fijn vond voor onder mijn ogen. Maar nu gebruik ik heb bijna niet meer el o el. Ik heb die andere nu in mijn etui op school, voor als ik echt even concealer nodig heb. Het is trouwens de Liquid Concealer in de kleur 001 light. Dan staat er naast ook nog een lipbalsem van elf. Superlekker zacht, maar gaat heeeel snel op. Dit is de geur/kleur 'Blackberry'. Als laatste een mineral compact powder van essence. Deze is echt helemaal op. Dit was de kleur 04 Perfect Beige.

Dan 2 producten voor mijn lichaam. Een kleine bodylotion van Weleda die in een glossybox zat.Die ruikt echt ongelooflijk sterk. Eerst vond ik het echt walgelijk ruiken, maar nu vind ik het echt een lekkere geur. De bodylotion is prima, al zou ik waarschijnlijk geen grote pot kopen. Daarnaast ligt een douchegel van Hello Kitty, van de action. Echt omg, deze geur. Zó heerlijk. Ik heb natuurlijk wel meerdere douchegels opgemaakt, maar die zijn bijna altijd gewoon van mij en mijn moeder en zei gooit ze gelijk weg als ze opzijn. Maar deze was van mij, hihi <3 
 
Dan heb ik drie deo's opgemaakt. Allemaal van 8x4. Als eerste zie je 'Glam up'. Die ik erg lekker vind ruiken, heel fris. In het midden staat 'Break Even'. Ook een best lekkere geur, maar 'Glam up' vind ik toch iets lekkerder. Als laatste 'Sweet Secret', die vindt ik soms heel lekker ruiken en op andere momenten weer niet. 
 
Dan mijn gezichtsproducten, nouja twee reiningsproducten en een dagcreme. De dagcreme komt van Babaria en is met aloe vera. Dan zie je er ook reiniginsdoekjes van de etos liggen. Ik vind ze een beetje schuren. Ookal zijn ze zoals de verpakking zegt 'verzachtend' en 'zonder alcohol' Ook nog oog pad removers van de kruidvat. Deze vind ik ook prikken. Dus ik zal de reinigingsdingentjes niet opnieuw kopen of nja misschien de doekjes voor als ik snel mijn make up er af wil hebben.
 
Dan twee producten die allebei nog 'vol' zijn. Maar deze zijn gewoon niet meer goed. Een douchegel van de kruidvat met lavendel. Links een body lotion met vanille en ginger.
 
Dan nog twee nagellak removers, gewoon goedkope van de kruidvat en een nagelvijl. De nagelvijl is gewoon helemaal versleten.
 
Als laatste een mini shampoo van zwitsal. Nogmaals ik ben dol op zwitzal, en dit is echt een fijne shampoo. Ookal ben ik geen baby, met baby haartjes.


1 opmerking: