donderdag 24 januari 2013

My life in pictures

Dit heb ik nog nooit eerder gedaan, maar het lijkt me een goed idee om er nu mee te beginnen. Alle foto's zijn van mijn instagram. Mijn favorieten foto's (zeg gerust, bijna alle foto's) heb ik geselecteerd om hier met jullie te delen. Zo'n artikel wil ik waarschijnlijk iedere maand gaan maken, of eens in de twee/drie weken. Dat zie ik nog wel. Een kijkje in mijn leven. De foto's zijn trouwens allemaal gemaakt met mijn mobiel, de kwaliteit is dus niet super.
Dit zijn echt zulke heerlijke koekjes hé. Met chocolade, van Milka, echtt hmmm. Moet je zeker is proberen, vooral als je van witte chocolade houd. Net als ik.
Ik ben weer goed verwend voor christmas, I love it. Hier was ik trouwens zelf nog een aantal spulletjes vergeten... 
En ook dit heerlijke parfum mocht ik als belieber toevoegen aan mijn collectie. Van mijn lieve oma krijg ik ook altijd nog een cadeautje voor kerst <3

Gelukkig nieuw jaar! Laat 2013 maar geweldig worden. Ik wens jullie hierbij allemaal nogmaals een gelukkig, gezond, prachtig 2013 toe. 
Mijn lieve hondje Luna lag weer is op mijn been te slapen. Echt een slaapkop dat.
Ik houd van deze vlecht. Ik ben klaar om een dagje te shoppen (:
Samen met mijn lieve hondje Luna een foto maken in de spiegel. Ze is niet erg fotogeniek. 

Even gek doen met stroop en snoepjes. Gezellig met een vriendin, ik vind ze niet zo gelukt. De volgende keer wil ik spikkeltjes. Ik heb mijn vriendin er btw afgeknipt omdat ik niet weet of ze het goed vind als ik haar op mijn blog zet. 

En dan is het weer is wit in Nederland. Blegh, laat het alsjeblieft snel zomer worden? Ik heb het koud.

Sneeuw, sneeuw, sneeuw. Voor foto's is het leuk, maar voor de rest vind ik er niets aan. Oké, het uitzicht is mooi. Maar ik houd van de zomer. Ik zie mezelf al weer helemaal in het zonnetje liggen. Dit was trouwens weer een foto met een vriendin, maar ik heb geen idee of ze het goed vinden als ik hun op mijn blog zet.

Deze chips is echt lekker hé en kijk hoe freakin' cute de beertjes zijn. Dit is trouwens de 'katjes' chips van de albert hein. Het zijn geen katten, maar beertjes appie. <333 Let maar even niet op mijn nagellak. 

Openhaard aan, pff wat was het koud zeg. Gelukkig kan de openhaard samen met thee mij nog een beetje warm houden. Ik wil zomer :(

Warme chocolademelk met slagroom in een disney beker, I love it. 

Dan als laatste nog een foto die ik net gemaakt heb. Altijd leuk als de glossybox binnenkomt. 

Dit was mijn life in picture's. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Laat vooral even een reactie achter <3

4 opmerkingen:

 1. Hele leuke foto's Meliss!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto's Meliss!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hondje is echt heel erg schattig en jij knap man. Over dat winter ben ik het helemaal met je eens, 2 dagen per dag sneeuw, eerste en tweede kerstdag, voor de rest alleen maar zomer! (':

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt een heel leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen