woensdag 30 januari 2013

Modelco lip duo

Deze lip duo zat in de glossybox. Toen ik deze zag was ik gelijk heel enthousiast, tot ik de kleur van de lippenstift zag. Ik heb het niet zo met bruine lippen. Ik had nog niets van modelco gehad, van het merk zelf had ik wel is iets gehoord. Is deze lip duo €30,- waard? Of kan je daar beter iets anders voor kopen?
Aan de ene kant een lipgloss en aan de andere kant een lippenstift. Klinkt handig, maar is het dat ook? De verpakking is vrij zwaar en ik vind de verpakking er nogal lomp uit zien. Er zit ook een spiegeltje op. Dat vind ik dan nog het leukste. Eigenlijk ook niet goed over nagedacht, want als je de lippenstift/gloss gebruikt, kan je niet tegelijk ook in dat spiegeltje kijken.

Hier zie je de kleuren op mijn hand, zoals je al ziet, bevat de lipgloss nauwelijks pigment. De lippenstift is nogal bruin en ik heb liever roze kleurtjes. De lippenstift is wel vrij zacht en glijd dus prettig over je lippen. De lipgloss is nogal plakkerig.
Op de bovenste foto draag ik alleen de gloss. Op de middelste draag ik alleen de lippenstift en op de onderste draag ik een combinatie. 
 

Deze lip duo is voor mij niet geslaagd en al helemaal niet voor de prijs die ze vragen. Ik vind €30,- echt belachelijk veel en dan moet een product wel zó goed zijn, wil ik dat er voor neer leggen. Bij deze is dat dus niet het geval. Wel, wil ik nog even mededelen dat de lipgloss en lippenstift echt enorm lekker ruiken naar snoepjes. Dat is wel een + punt. 

Vind je dit product wel ontzettend intressant, dan kun je hem bestellen op modelco.com.au

Zou jij er €30,- voor neer leggen? Geen opmerkingen:

Een reactie posten